Tesla Kaza Üstüne Kaza Yapıyor! Düşünsenize Polis Aracına Çarptı!

Tesla Kaza yaptı yine ortalık karıştı. Bu sefer Tesla resmen “cami duvarına işedi” diyebiliriz. Zira Tesla bir polis aracına çarptı…

Tesla, kimine göre dünyanın en muhteşem otomobil üreticisi, kimine göreyse Elon Musk’ın Mars’a koloni kurması için bir araç. Her ne olursa olsun Tesla araçları sundukları teknolojiler ile otomobil endüstrisini başka bir noktaya savuruyor. Bugün dünyanın en büyük otomobil üreticileri henüz Tesla’nın teknoloji seviyesinin yarısına bile gelebilmiş değil. Otonom sürüş tarafında işi başka bir noktaya taşıyan Tesla’nın araçları son dönemde oldukça fazla kaza yapmaya başladı. Tesla kaza yaptıkça borsada hisseleri düşse de yapılan son kaza resmen “cami duvarına işemek” gibi bir şey haline geliyor.

Zira gelen habere göre Tesla Model Y sahibi 22 yaşındaki bir genç, otobanda başka bir kazaya karışan araca yardım etmek için güvenlik şeridinde duran mavi bir Dodge Charger polis aracına otonom sürüşteyken çarptı.

Şimdi bizim anlamadığımız konu ise şu; polis aracı güvenlik şeridindeyse Tesla’nın güvenlik şeridinde işi neydi? Tesla güvenlik şeridine girdiğinde 22 yaşındaki sürücü içeride ne yapıyordu? Tekrar şeride girmek aklına gelmemiş miydi? Bu tarz kazalar ile ilgili son dönemde birçok geri dönüş geliyor ve Tesla’da bunları tek tek inceliyor. Biz otonom 6 seviyesine gelen bu araçların otobanda böyle bir kazaya karışma ihtimalini pekte mümkün görmüyoruz ama Tesla bunun detaylarını mutlaka paylaşacaktır.

Peki siz bir araca güvenip otonom sürüş kullanır mısınız? Hem de Türkiye’de?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version