Şu Anda Amazon Prime’da Bulunan En İyi 10 Film

Büyük Lebowski’den On Üç Yaşam’a kadar sizler için Amazon Prime ile izleyebileceğiniz en iyi 10 filmi derledik. Keyifli seyirler.

‘Ne izlesem ?’ diye düşünüyorsanız sizin için ufak bir ipucu hazırladık. Amazon Prime içeriğinde bulunan ve beğenilen 10 filmi bir araya getirdik.


Büyük Lebowski

Akademi ödüllü Coen kardeşlerin filmi Big Lebowski, bovling, kesik bir ayak parmağı, White Russian içkisi ve Ahbap adında bir adam hakkında eğlenceli ve ilginç bir komedi. Jeff “Ahbap” Lebowski hayatında dramatik durumlar istemeyen biridir. İşe gitmek bile umurunda değildir. Ama bir kimlik karışıklığı nedeniyle halısı mahvolduktan sonra bovling arkadaşlarıyla maceraya atılması gerekir. Bu efsane Amazon Prime ile izlenebilir.

Official Trailer | The Big Lebowski | Screen Bites

Dadı

Aisha, New York’ta zengin bir çiftin evinde dadı olarak çalışan kaçak bir göçmendir. Batı Afrika’da bıraktığı oğlunu yanına getirtmeye çalışırken saldırgan bir varlık Aisha’nın gerçekliğini işgal eder ve tırnağıyla kazıyarak inşa ettiği Amerikan rüyasını tehlikeye atar.

Dadı | Resmi Fragman | Prime Video Türkiye

Licorice Pizza

Licorice Pizza, Alana Kane (Alana Haim) ve Gary Valentine’in (Cooper Hoffman) 1973’te San Fernando Vadisi’nde büyüme, koşturma, âşık olma öyküsüdür. Paul Thomas Anderson’ın yazıp yönettiği film, ilk aşkın hain seyrini anlatıyor.

Licorice Pizza | Altyazılı Fragman

Amerikan Rüyası 2

Akeem ve Semmi geri dönüyor! Bereketli kraliyet ülkesi Zamunda’da tacını yeni giyen Kral Akeem (Eddie Murphy) ve saygın sırdaşı Semmi (Arsenio Hall) yepyeni komik bir maceraya atılır. Yüce Afrika ülkelerinden her şeyin başladığı New York, Queens bölgesine yolculuk ederler.

Coming 2 America - Official Trailer

On Üç Yaşam

Dünyayı etkisi altına alan gerçek hayat hikâyesine dayanan “On Üç Yaşam”, bir futbol takımının şiddetli yağmur ve tehlikeli sel altında mahsur kaldıktan sonra Tayland’daki Tham Luang Mağarası’ndan kurtarılmalarının heyecan verici hikâyesidir.

Thirteen Lives - Official Trailer | Prime Video

Respect

Kariyerine babasının kilise korosunda şarkı söyleyen bir çocuk olarak başlayan ve uluslararası bir süperstara dönüşen Aretha Franklin’i konu alan “Saygı”, müzik ikonunun kendi sesini bulma yolculuğunu anlatan olağanüstü gerçek bir hikâye.

RESPECT | Official Trailer | MGM Studios

Miami’de Bir Gece

Miami’de Bir Gece, ikonik isimler Muhammed Ali, Malcolm X, Sam Cooke ve Jim Brown’un 1960’ların sivil haklar hareketi ve kültürel ayaklanmasındaki rollerini tartıştıkları inanılmaz bir gecenin kurgusal anlatımıdır.

One Night in Miami... | First Look Clip

Nefesini Tut 2

Başarılı çıkış yapan filmin heyecan verici devamında, Nefesini Tut 2, izole bir kulübede yıllardır saklanan Norman Nordstrom’u (Stephen Lang) yeniden ele alıyor. Norman, genç bir kızla yaşar ve sarhoş bir şoför tarafından ailesi elinden alınmıştır. Görülmemiş bir suç ekibi kızı kaçırdığında, beraber yaşadıkları sessiz hayat parçalanır.

Nefesini Tut 2 | Altyazılı Fragman

The Report

Gerçek hikâyelere dayanan bu gerilim filminde, idealist Senato çalışanı, CIA’in 9 Eylül sonrası uyguladığı Gözaltı ve Sorgulama Programı’nı araştırıyor ve kurumun Amerikan halkından sakladığı korkunç sırların boyutlarını açığa çıkarıyor.

THE REPORT Official Trailer (2019) Adam Driver, Jon Hamm Movie HD

Metalin Sesi

Metal bateristi Ruben, işitme yetisini kaybetmeye başlar. Bir doktor, durumunun kötüleşeceğini söylediğinde Ruben kariyerinin ve hayatının bittiğini düşünür. Sevgilisi Lou, onu uyuşturucudan uzak tutmak ve yeni hayatına adapte etmek için eski bir bağımlıyla sağır rehabilitasyonu konusunda iletişime geçer. Orada kabul gördükten sonra Ruben, iki hayat arasında seçim yapmak zorunda kalır.

Sound of Metal – Official Trailer | Prime Video
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version