Sony Xperia XZ2 Premium rekabete dahil oluyor

Sony’nin tepe modellerinin tanıtıldıktan aylar sonra satışa sunulmasına artık alıştık. Benzer durumdan Sony Xperia XZ2 Premium modeli de nasibini alacak. Nisan ayında tanıtılan telefonun satış tarihine ilişkin ilk bilgi hatırlayacak olursanız Japonya’dan gelmişti. Ülkenin önde gelen operatörlerinden KDDI ağustos sonu itibariyle XZ2 Premium satışlarına başlayacağını bildirdi. Çin’den gelen haberlere bakıldığında ise satış sürecinin daha erken başlayacağını görüyoruz.

Sony Xperia XZ2 Premium
Sony Xperia XZ2 Premium

Geçtiğimiz hafta Çin belgelendirme kuruluşu TENAA’da onaylanan Xperia XZ2 Premium 2 Temmuz tarihi itibariyle Çin’de ön sipariş almaya başlayacak. Siyah ve gri renklerde satışa sunulacak telefonun fiyatı şu an için bilinmiyor, ancak 900 $ seviyesinde olması bekleniyor. Avrupa’ya baktığımızda telefonun hiçbir ülkede henüz ön siparişe açılmadığını hatırlatalım.

Xperia XZ2 Premium Türkiye fiyatı ne kadar olur?

Sony’nin çift arka kameraya sahip ilk telefonu olan Xperia XZ2 Premium’un yaz döneminde ülkemiz kullanıcılarıyla da buluşması bekleniyor. Telefonun Türkiye fiyatının 4.999 TL‘nin altında olmayacağını mevcut fiyatlar itibariyle rahatlıkla söyleyebiliriz.

Sony Xperia XZ2 Premium başlıca özellikleri

Xiaomi CEO’su Xiaomi Mi 8 pil testi yaptı! İşimizde gözün mü var eyy Lei Jun!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version