Sennheiser CX Plus SE Tanıtıldı! İndirimli Fiyat

Ses aksesuarlarının önde gelen markası Sennheiser, CX Plus Special Edition modeliyle karşımızda. İşte kablosuz kulaklığın tüm özellikleri.

Kablosuz kulaklık pazarında ve ülkemizde oldukça tanınan Sennheiser, yeni bir kablosuz kulaklık modeliyle karşımızda. Etkileyici özelliklerle gelen yeni Sennheiser CX Plus SE(Special Edition), sunduğu özelliklere göre uygun fiyat gamıyla çıkış yaptı. Gelin tüm detaylarına göz atalım.

Sennheiser CX Plus SE(Special Edition) Özellikleri ve Fiyatı

Kablosuz kulaklık mat yüzeyiyle belirgin bir ses çıkışı sağlıyor. TrueResponse özellikli kulaklık, kulağa sıkıca oturuyor. Kulaklıklardaki özel dokunmatik kontrollerle arama yapmayı, ses çalmayı ve sesli asistanınızı rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Özgün tasarımıyla kulaklık, hoş bir görünüme sahip.

2 mikrofona sahip olan kulaklıkta aktif gürültü engelleme(ANC) özelliği de mevcut. Buna ek olarak, çevrenizle olan bağı kaybetmemek için şeffaflık modunu açabilirsiniz. Kulaklıklarda 55 mAh pil mevcut. Şarj kutusu ise 420 mAh kapasiteyle toplamda 24 saate kadar kullanım süresi sağlıyor. Kulaklıklar tek dolumla 8 saate kadar dinleme süresi sunabiliyor.

CX Plus SE, Bluetooth 5.2 bağlantısını destekliyor ve 1.5 saat içerisinde tamamen şarj olabiliyor. Derin bass sistemi, geliştirilmiş sürücüler ve daha fazlası ses kalitesini ve dinleme deneyiminizi yükseltmek için kulaklıklarda mevcut. IPX4 sertifikasıyla kulaklık, su sıçramalarına karşı dayanıklılık sağlıyor.

Yoğun özelliklerle gelen bu kulaklık 188$ fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. Ancak Prime Day Sale’da 113$ ücretle satın alınabiliyor. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version