Samsung Güncelleme Konusunda Vites Yükseltti

Güney Koreli teknoloji devi Samsung güncelleme konusunda vites yükseltti. Bu telefonlar tam 4 ana Android güncellemesini alabilir.

Samsung , 2022’de büyük S serisi, en yeni katlanabilir telefonları ve belirli A serisi akıllı telefonlar için 3 nesil işletim sistemi yükseltmesi sözü vermişti. Bugün ise @evleaks’ten sızdırılan Galaxy Tab S8 serisi basın açıklamasına göre Samsung, en yeni amiral gemileri için bu süreyi 4 yıla çıkarmayı planlıyor. Samsung güncelleme konusunda Çinli rakiplerine göz dağı vermek istiyor olabilir.

Bildiğiniz gibi geçen yıl Güney Koreli firma ilk lansman tarihinden bu yana 4 yıl güvenlik güncellemesi sözü vermişti. Şimdi ise en son amiral gemilerinin 5 yıllık güvenlik güncellemesi alması bekleniyor. Samsung aslında kurumsal sürüm Galaxy cihazları için zaten 5 yıllık güvenlik güncellemeleri sunuyor. Şimdi bu destek son kullanıcılara da gelecek.

4 nesil Android işletim sistemi güncellemesi ve 5 yıllık güvenlik güncellemesi alması beklenen uygun cihazların listesi ise şu şekilde;

Samsung Güncelleme

Galaxy S21 FE, S22 serisi ve Tab S8 serisi kutudan Android 12 ile çıktığından, bunların Android 16‘ya çıkması ve 2027’nin başına kadar güvenlik güncellemelerinin olması gerekiyor. Yaklaşan Galaxy A serisi telefonlar, Galaxy A53 ve Galaxy A73’ün gelecekte listeye eklenip eklenmeyeceği belli değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version