Samsung Bu Yıl Tüm Galaxy Modellerinde Aynı Tasarımı Kullanacak

Yeni sızıntılara göre Samsung bu yıl piyasaya süreceği tüm Galaxy modelleri için aynı tasarımı kullanacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung son zamanlarda piyasaya sürmüş olduğu modellerin birbirine benzer tasarımlara sahip olduğu şüphesiz hepimizin dikkatini çekmiştir. Twitter kullanıcısı tarafından ortaya atılan sızıntılara göre bu durum bu yılın sonuna kadar aynı olacak gibi gözüküyor.

Twitter kullanıcısı No Name tarafından yapılan bir paylaşım ile bu iddia ortaya atılmış oldu. Yapmış olduğu paylaşımda Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un Vietnam’da bulunan Galaxy A serisi basın açıklaması sırasında Galaxy’nin A serisinden Z amiral gemisi serisine kadar 2023 yılı içerisinde piyasaya sürülen tüm Galaxy modelleri için aynı tasarımı kullanacağını belirtti. Ayrıca yani katlanabilir amiral gemisi telefonları olan Galaxy Z Flip5 ve Fold5 modelleri için de Galaxy A serisi tasarımı ile görmeye hazırlanın açıklamasını ekledi.

Samsung Galaxy

Katlanabilir telefonlar da bulunan ikinci ekrandan dolayı tasarımlarda biraz değişiklikler olabilir ancak durum hala belirsizliğini korumaya devam ediyor. Ancak sızdırılan bilgiye bakarak şunu söyleyebiliriz ki bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek olan Galaxy A, F, M S ve Z serilerin de bulunan modeller de kavisli çerçevelere eşlik eden düz ön ve arka tasarıma sahip olacak.

İlginizi Çekebilir: Samsung Güncelleme Desteği Bu Telefonlarda 5 Yıl Sürecek

Çoğu telefon üreticisi modelleri için temel bir tasarım üzerinde durmaya devam ediyor bu sayede ilk bakıldığında hangi telefon olduğu rahatlıkla anlaşılabiliyor. Şüphesiz bu işin başında Apple gelirken kendine has tasarımlar ile POCO’da bu listede yerini alıyor. Ancak durum Samsung için biraz daha karmaşık bir hal alabilir. Diğer modeller sürekli yeni telefon piyasaya sürmezken Samsung her ay giriş seviyesinden amiral gemisine kadar telefonlar piyasaya sürebiliyor. Tüm sınıfların aynı tasarıma sahip olması premium telefonlar için çekiciliği biraz daha geriye atabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version