Samsung Android 12 Güncellemesinde Kötü Haber Geldi

Samsung Android 12 beta güncellemesini bugünlerde başlatacaktı. Fakat gelen haberler beta programının ileri bir tarihe ertelendiği yönünde.

Samsung Android 12 / One UI 4.0 güncellemesi için beta programını 9 Eylül tarihi itibariyle başlatacağına dair açıklamada bulundu. Beta programının birkaç ülkede başlaması beklenirken, şirkete yakın bir kaynak Android 12 / One UI 4.0 beta sürecinin gecikeceği yönünde mesaj yayınladı.

Beta sürecinin ne kadar ertelendiği bilinmiyor. Görünüşe bakılırsa geliştirme çalışmaları henüz tamamlanmadı ve son kullanıcıya aktarılamayacak kadar hatalar mevcut.

Konu hakkında Samsung’dan resmi açıklama beklenirken, beta yazılım söz konusu olduğunda bu tür gecikmelerin yaşanması ilk değil. Temennimiz Galaxy S21 ve Galaxy Note 20 serisi için One UI 4.0 güncellemenin bir an önce başlaması yönünde.

One UI 4.0’ın hangi yeni özellikleri sunacağı şu an için bilinmiyor. Ancak güncellemenin Çin’deki dahili testlerinde yeni animasyonların olduğunu gördük ki; bunlar arasında yeni bir şarj animasyonu da vardı. Yine bildirim bölümü de elden geçirilmiş görünüyordu.

Peki hangi Samsung telefonlar One UI 4.0 sürümüne yükseltilecek. Şirkete yakın kaynakların yayınladığı listeye göz atalım.

Samsung Android 12

Android 12 One UI 4.0 Güncellemesi Alacak Cihazlar

Galaxy S serisi

Galaxy Note serisi

Galaxy Z serisi

Galaxy A serisi

Galaxy M serisi

Galaxy F serisi

Galaxy Xcover serisi

Galaxy Tab serisi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version