Redmi Uygun Fiyatlı Oyuncu Monitörü İle Karşınızda

Xiaomi’nin alt markası Redmi, 165 HZ yenileme hızı ve 2K IPS ekrana sahip yeni fiyat performans oyuncu monitörü ile karşınızda.

Xiaomi 2013 yılında kurduğu alt markası Redmi ile tüketicilere fiyat performans odaklı ürünler sunuyor. Redmi markası altında son olarak bütçe dostu bir monitör duyuruldu. G27Q kod adlı monitör yüksek tarama hızı, 2K çözünürlük, HDR destekli ve yüksek renk doğruluğuna sahip IPS LCD ekranıyla öne çıkmayı başarıyor.

Redmi G27Q oyuncu monitörü , 2K çözünürlüğe ve 165 HZ ekran yenileme hızıyla bizleri karşılıyor. 1 ms tepki hızıyla ekrandaki tepkilerin çok hızlı olduğunu bize gösteriyor. 8 bit renk derinliğine sahip oyuncu monitörü yüksek renk doğruluğu hassasiyetine sahip. Ayrıca %100 sRGB ve %98 DCI-P3 gibi geniş renk yelpazesine sahip. Bu değerlerle oyun dışında multimedya kullanımı içinde kullanıcıları oldukça tatmin edecektir. DisplayHDR400 standardını da barındıran monitör daha keskin ve kaliteli bir ekran deneyimi yaşatacak.

Resmi ürün afişi

Redmi oyuncu monitörü diğer cihazlara bağlantı konusunda da çeşitli arabirimler bulunduruyor. USB Type-C bağlantı destekli 65W destekli güç adaptörüyle geliyor. HDMI, DisplayPort 1.4 ve 3,5 mm ses jakı dahil olmak üzere gerekli bağlantı noktalarıyla donatıldı.

Redmi G27Q, 198 dolar başlangıç fiyatıyla raflaradaki yerini alacak. Ancak Redmi, fiyat performans odaklı bu ürünün satış tarihini henüz netleştirmedi. Satış tarihi netleştiği zaman sitemizde sizlere duyuracağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version