Redmi Note 9S MIUI 12 güncellemesine nihayet kavuştu!!! İndirmeyen kalmasın!

Redmi Note 9S kullanıcılarının merakla beklediği MIUI 12 güncellemesi, bugünden itibaren nihayet kullanıma sunulmaya başladı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, güncellemelerine tüm hızıyla devam ediyor. Birkaç ay sonra 1.yaşını dolduracak olan MIUI 12 arayüzü, artık geriye kalan tüm modellere Ekim ayı sonuna kadar ulaşacak. Redmi’nin popüler telefonu olan Redmi Note 9S modeli , ay sonu gelmeden bu güncellemeyi bugünden itibaren kutsal topraklarımızda almaya başladı. Note 9S için kullanıma sunulan MIUI 12 Avrupa güncellemesi, överek söylemek isteriz ki ilk bizim ülkemizde yayınlandı. Bizden sonra da sırasıyla Rusya ve Hindistan gibi ülkelere ulaşmaya başlayacaktır.

 V12.0.1.0.QJWTRXM yapı numarasına dayanan bu güncelleme,  Android 10 işletim sistemine dayanıyor ve Eylül 2020 güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor. Sizlerde ayarlara girip güncellemeyi kontrol ederek cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Ancak cihazınız Türkçe bölge bir ROM’da değilse, aşağıdaki linkten güncelleme dosyalarını manuel olarak indirip Twrp ile de kurabilirsiniz.

Not: Güncelleme sadece Twrp üzerinden kurulabilir. Aksi taktirde Türkiye ROM’una sahipseniz zaten OTA ile alacaksınız. Twrp‘den yükleme yapamayan arkadaşlarda benimle Instagram üzerinden iletişime geçebilir. Müsait oldukça herkese dönüş yapılacaktır.

Redmi Note 9s teknik özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version