Redmi Note 12 Turbo, Boyundan Büyük İşler Gerçekleştirecek

Redmi Note 12 Turbo sadece birkaç gün uzağımızda. Bugün paylaşılan bilgiler arasında telefonun 16GB RAM ve 1TB depolama sunacağı görüldü.

Redmi, 28 Mart’ta Redmi Note 12 Turbo modelini resmi olarak piyasaya sürecek. Tanıtım tarihi yaklaştıkça Redmi cephesinden telefona dair paylaşımlar sürüyor.

Marka son olarak telefonun 16 GB RAM ve 1 TB depolamaya sahip olacağını açıkladı. Bu seviyede RAM ve dahili depolama ilk kez bir Redmi marka telefonda yer alacak. Çoğu amiral gemisi telefonda dahi 12GB RAM + 512GB en üst bellek birimi olurken, Redmi’nin orta segment bir telefonda 16GB RAM ve 512GB dahili depolama sunmak gerçekten de takdire şayan.

Gelelim markanın yayınladığı bir diğer postere. Burada Redmi Note 12 Turbo‘nun 3.725 milimetre kare e-spor sınıfı buhar odası ile donatılacağı gösteriliyor. Buhar odalı soğutma, ısıyı bilgisayar işlemcisi veya grafik kartı gibi bir ısı kaynağından ısı emiciye aktarmak için kullanılan bir termal yönetim tekniğidir. Buhar odası soğutma sistemi verimlidir, sessizdir ve herhangi bir hareketli parça gerektirmez, bu da soğutma sisteminin yüksek performanslı bilgi işlem uygulamaları için popüler bir seçim haline getiriyor.

Note 12 Turbo, Snapdragon 7+ Gen 2 yonga setinden güç alacak. Snapdragon 8+ Gen 1 ile aynı mimariyi kullanan işlemcinin özellikle oyun performansının etkileyici olacağı bildiriliyor.

Hatırlatmak gerekirse Redmi Note 12 Turbo’da 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alacak. Ekran paneli, 120 Hz yenileme hızına ve 20:9 boy oranına sahip olacak.

67 watt hızlı şarj destekli 5.500 mAh büyüklüğünde bir taşıyacak telefonda 64 megapiksel üçlü arka kamera, stereo hoparlör ve Android 13 / MIUI 14 öne çıkan diğer özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version