Redmi 11 Prime 5G Uygun Fiyatı ile Dikkat Çekecek

Xiaomi’nin alt markası Redmi’den yeni telefonlar gelmeye devam ediyor. Şimdi de uygun fiyatlı Redmi 11 Prime 5G tanıtılacak.

Çinli teknoloji devlerinden yeni telefonlar gelmeye tam gaz devam ediyor. Şimdi de Xiaomi, alt markası Redmi ile uygun fiyatlı telefon pazarını hareketlendirmek için düğmeye basmış durumda. Peki, Redmi’nin önümüzdeki hafta tanıtacağı Redmi 11 Prime 5G modeli Android tutkunlarına neler sunacak?

6 Eylül yani iPhone 14 etkinliğinden tam bir gün önce düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacak olan bu telefon az önce de belirttiğimiz gibi uygun fiyatlı olacak. 199 dolar fiyat etiketine sahip olması beklenen bu telefonun özellikleri de şimdiden belli oldu. Gelin telefona yakından bir göz atalım.

Redmi 11 Prime 5G’nin Çin modeli Redmi Note 11E 5G’nin yerel sürümünün olması bekleniyor. Gelen bileğilere göre telefonda MediaTek’in fark yaratan işlemcisi Dimensity 700 yonga seti yer alacak. Fiyatı uygun tutmak isteyen Redmi ekran tarafında tercihini LCD panelden yana kullanacak.

Redmi 11 Prime 5G

Son bileğilere göre bu telefonda 6.58 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 90 Hz tazelemeli IPS LCD ekran yer alacak. Kutusundan 18W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli batarya ile çıkacak olan bu telefonda 6 GB RAM ve 8 GB RAM seçeneklerinin yer alması bekleniyor.

Hindistan pazarına özel olarak geliştirilecek olan bu modelin Türkiye ve Avrupa pazarına gelip gelmeyeceği ise henüz belirsizliğini koruyor. Bakalım Redmi’nin yeni telefonundaki politikası nasıl olacak? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version