Pixel 6 ve Pixel 6 Pro İçin Beklenen Açıklama Sonunda Geldi

Pixel 6 ve Pixel 6 Pro tanıtım tarihi açıklandı. Google’ın Android 12 sürümü ile gelecek telefonları tüm detaylarıyla karşınızda.

Sayısız sızıntı ve iddianın ardından Google Pixel ve Pixel 6 Pro modellerinin tanıtılacağı etkinlik için tarih verildi. Google, 19 Ekim’de gerçekleştireceği etkinlikte merakla beklenen Pixel 6 serisi telefonları görücüye çıkaracak. Özellikle Pixel 6 Pro Google’ın bugüne kadarki en iyi telefonu olmakla kalmayacak, ilk kez mevcut Premium telefonlarla hem tasarım hem de özellikleriyle boy ölçüşebilecek.

Sıra dışı bir tasarıma sahip olacak telefonlara Google tarafından geliştirilen Tensor adlı yeni bir işlemci güç verecek. Öte yandan Pro modelde bu defa üç kamera yer alacak. Ana kamera 50 megapiksel çözünürlüğündeyken buna 12  megapiksel ultra geniş açılı ve 48 megapiksel telefoto kamera eşlik edecek.

Kutudan Android 12 sürümüyle çıkış yapacak ilk telefonlar Pixel 6 serisi olacak. Lafı daha fazla uzatmayalım ver her iki telefonun başlıca özellikleri ve fiyatlarına göz atalım.

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro Özellikleri

Google Pixel 6

Google Pixel 6 Pro

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version