Legion Y700 Infinite, 25 Ağustos’taki resmi tanıtım öncesinde ilk kez gerçek fotoğraflarda görüntülendi. Mağaza içinde çekilen kareler, tabletin koyu mavi renk seçeneğini, Legion logosunu ve genel tasarımını daha net biçimde gösteriyor.
Ön tarafta Android tabanlı arayüz görülürken arka bölümde tek kamera ve LED flaş yer alıyor. Lenovo daha önce cihazda 8,4 inç OLED ekran ve 5G desteği bulunacağını doğrulamıştı.
Legion Y700 Infinite 165 Hz OLED Ekran ve Hız Aşırtılmış İşlemciyle Geliyor
Tablet, 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip 8,4 inç OLED ekran kullanacak. Panel 165 Hz yenileme hızı ve 3.400 Hz dokunmatik örnekleme oranı sunarak özellikle rekabetçi oyunlarda hızlı tepki vermeyi hedefliyor.

Performans tarafında hız aşırtılmış Snapdragon 8 Elite Gen 5 işlemci bulunacak. Lenovo, cihazın AnTuTu testinde 4.585.844 puana ulaşabildiğini belirtiyor. Bu güçlü işlemciyi serin tutmak için 15.000 mm² büyüklüğünde buhar odalı soğutma sistemi kullanılacağı öne sürülüyor.

Bellek tarafında başlangıç sürümünün 12 GB RAM ve 256 GB depolamayla gelmesi beklenirken üst modelin 24 GB RAM ve 1 TB depolama sunabileceği belirtiliyor. Batarya kapasitesinin 7.470 mAh, hızlı şarj desteğinin ise 68W olması bekleniyor. Ön tarafta 8 megapiksel, arkada ise 50 megapiksel kamera yer alabilir.
Legion Y700 Infinite’in 6,5 mm kalınlığında ve yaklaşık 298 gram ağırlığında olacağı söyleniyor. Çift USB-C portu ve parmak izi okuyucu da beklenen özellikler arasında. Lenovo ayrıca G9 kontrolcüsü ile CR7 Supreme Cooler Kit aksesuarlarını da doğruladı. Fiyat ve küresel satış detayları ise 25 Ağustos’taki tanıtımda açıklanacak.

Vivo S50t Vitality Edition Artık Daha Güçlü
Vivo X500 Ultra Alamayabiliriz
Honor, 2026 Sonuna Kadar Beş Yeni Akıllı Telefon Serisi Duyuracak