OPPO Qric Robot Sektörüne Yeni Bir Soluk Kazandıracak!

Xiaomi’den sonra OPPO da robot işine giriş yapıyor. OPPO Qric robot sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. İşte detaylar.

Çinli teknoloji devi OPPO, 15 Aralık tarihinde katlanır telefonları olan OPPO Find N2 ve Find N2 Flip modellerini tanıtacak. Ancak firma bildiğiniz gibi sadece telefon üretmek istemiyor, teknolojiye yön vermek istiyor. Bu yüzden firmanın OPPO Qric adını veridiği robotunu da tanıtacağı bugün resmi olarak açıklandı.

Oppo, YouTube kanalında Robops Qric’i gösteren bir video yayınladı. Qric, Akıllı Kontrolörlü Dörtlü Robotik’in kısaltması olarak karşımıza çıkıyor. Firma Qric’i eşlik eden bir robot olarak adlandırıyor. Aslında onunla küçük bir çocuk arasındaki etkileşim ve videodaki olaylar gelişiyor.

Robot ile ilgili henüz teknik bir özellik açıklanmadı. Ancak video bu robotun gelişmiş kamera ve sensörler ile donatılacağını gösteriyor. Qric’in seri olarak satılıp satılmayacağı da bilinmiyor. Bildiğiniz gibi Xiaomi’nin CyberDog adlı robotu sadece 1000 adet üretilmişti ve 1.500 dolara satılmıştı.

Bu tip teknolojilik yeni gelişmeler yaşandığında maalesef ki çip krizinden dolayı seri üretim pek mümkün olmuyor. Ancak OPPO bu engelleri aşabilir ve seri üretimde robotunu satabilirse bir ilke imza atmış olacak. OPPO’nun yeni robotu hakkında yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

OPPO INNO Day 2022 | Introducing OPPO QRIC
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version