OPPO, Marka Elçisi Olarak Kaká’yı Türkiye’ye Getiriyor

OPPO, Kaká’yı UEFA Şampiyonlar Ligi ortaklığının marka elçisi olarak ilan etti. Kaka tarih yazdığı İstanbul Olimpiyat Stadı’na dönüyor.

OPPO, Ricardo Izecson Dos Santos Leite’yi namı diğer Kaká’yı UEFA Şampiyonlar Ligi ile ortaklığı nedeniyle küresel marka elçisi olarak ilan etti. Kaká, OPPO ile birlikte 2005 İstanbul Mucizesi’nin gerçekleştiği Atatürk Olimpiyat Stadı’na geri dönecek. UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde Kaka, bir dizi OPPO etkinliği için 3 Haziran ve 6 Haziran’da Endonezya ve Çin’i ziyaret edecek. Ayrıca, UEFA Şampiyonlar Ligi finali sırasında OPPO standında Find N2 Flip ve Find X6 Pro kullanarak küresel hayranlarla etkileşime geçecek ve anları yakalayacak.

OPPO, Kaká’nın dönüşünü ve 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finalini İstanbul’da küresel hayranlarla kutlamayı dört gözle beklediğini söyledi. Ortaklık hakkında yorum yapan OPPO Denizaşırı CMO’su Elvis Zhou şunları söyledi:

Kaká’yı UEFA Şampiyonlar Ligi 2022-23 sezonunda OPPO Küresel Marka Elçisi olarak ağırlamaktan heyecan duyuyoruz. UEFA Şampiyonlar Ligi kalibresinde küresel bir spor etkinliğiyle ortaklık yapmak, OPPO’ya ortak ilham ruhumuzu dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle paylaşmak için rakipsiz bir fırsat sunuyor. Mucizelerin bir anda gerçekleşmediğine, uzmanlık ve azimden oluştuğuna inanıyoruz.

Mucizelerin tanığı ve yaratıcısı Kaká’nın bu yıl OPPO kadrosuna katılmasıyla, küresel hayranlarımızla iletişim kurmak ve onlarla etkileşim kurmak için daha iyi bir konumda olacağız ve onlara en sevdikleri futbol maçlarından mucize anların tadını çıkarmaları, deneyimlemeleri ve paylaşmaları için ilham vereceğiz.

Kaka ekledi:

OPPO’nun “Gelecekte İlham” ruhu, her sporcunun zorluklar karşısında mükemmelliğe ulaşma hırsının kalbinde yatan ruhla aynıdır. Büyük bir teknoloji hayranı olarak, bu yılki yarışma sırasında dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarlarıyla daha fazla bağlantı kurmak ve onlara ilham vermek ve birlikte daha fazla mucizeye tanık olmak için OPPO gibi küresel bir teknoloji lideriyle iş birliği yapma fırsatına sahip olduğum için heyecanlıyım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version