OPPO Find X7 Ultra Yeni Güncellemeyle Kamerada Seviye Atlıyor

OPPO Find X7 Ultra kamera tarafındaki iddiasını son güncelleme ile daha da güçlendiriyor. Bu güncelleme kamerayı baştan aşağı yeniliyor.

OPPO ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Ancak şirket bunu yaparken mevcut modellerine yeni özellikler eklemeyi de ihmal etmemesini sağlıyor. Bu doğrultuda OPPO’nun son hamlesi, geçtiğimiz Ocak ayında tanıtılan Find X7 Ultra’ya yeni kamera özellikleri eklemek oldu. Güncelleme, RAW MAX formatındaki fotoğrafçılığı getiriyor ve 14.0.1.50 sürümüyle Find X7 Ultra’ya dört kameralı tam odak aralıklı 4K 60 FPS Dolby Vision video kaydı sağlıyor. Detaylar burada…

OPPO Find X7 Ultra, Büyük Bir Kamera Güncellemesi Alıyor

OPPO Find X7 Ultra, heyecan verici yeni kamera özellikleri sunan 14.0.1.501 güncellemesini aldı. Öne çıkan özellik şüphesiz 50MP RAW MAX formatı. Fotoğraf tutkunları arasında popüler olan bu format, kamera sensöründen gelen orijinal, işlenmemiş görüntü verilerini saklar. Bu, son işlemede benzersiz bir esnekliğe olanak tanıyarak renk dengesi, pozlama ve daha fazlasında ayarlama yapılmasına olanak tanır.

Ama hepsi bu değil. Güncelleme aynı zamanda uzun odak netlik algoritmasını 10x’ten 13,2x’e yükseltiyor ve dört kameralı tam odak aralığına sahip 4K 60 FPS Dolby Vision video kaydına destek sağlıyor. OPPO‘nun Ürün Direktörü @SourDigital, “Bu özellikler sektörde bir ilk” dedi. Güncelleme notları aşağıdaki gibi:

Bu güncelleme ile cihaz DXOMARK testlerine girseydi mutlaka puanını yükseltebilirdi, fakat ne yazık ki bu olmayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version