OPPO Enco R2 Kablosuz Kulaklık Tanıtıldı

OPPO, Reno 10 serisiyle birlikte OPPO Enco R2 adlı uygun fiyatlı bir de kablosuz kulaklık çözümü duyurdu. Neler sunuyor göz atalım.

OPPO Reno 10 serisini resmi olarak duyururken, yanında bir de gerçek kablosuz kulaklık duyurusu gerçekleştirdi.  Bütçe dostu ses aksesuarı OPPO Enco R2 ismiyle çıkış yapıyor. Ürün, tasarımı nedeniyle premium görünse de bütçe dostu fiyatıyla ve teknik detaylarıyla öne çıkıyor.

Enco R2 altın-beyaz renk seçeneğiyle geliyor. Şarj kutusu çakıl taşına benziyor, kulaklıklar ise Apple AirPods’a benziyor. 

Kulaklıklar 13,4 mm sürücülere sahip olup, Cadence HiFi5 ses işleme çipini taşıyor. Bu yonga seti, uzamsal bir ses özelliği sağlar. Kulaklık ayrıca SBC ve AAC ses kodeklerini destekliyor.

Enco R2, Bluetooth 5.3 aracılığıyla cihazlara bağlanmakta. Ayrıca çok noktalı bağlantılar için destek sağlıyor. Bu özellik sadece ColorOS çalıştıran cihazlarda çalışacak. Enco R2, tam şarjla 6 saat kullanım süresi veriyor. Şarj kutusu ile birlikte bu süre 25 saati buluyor.  

Enco R2 TWS kulaklık 349 yuan / 49 $ fiyatla ön sipariş almaya başladı. Kulaklığın resmi satışı 1 Haziran’da başlayacak.

OPPO Enco R2 Başlıca Özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version