OPPO Enco Free 3 Kablosuz Kulaklık Duyuruldu

OPPO, Find X6 serisiyle birlikte bir de OPPO Enco Free 3 kablosuz kulaklığın duyurusunu gerçekleştirdi. Yeni kulaklık bakalım neler sunuyor.

OPPO, Çin’deki kapsamlı etkinliğinde son olarak Enco Free 3 adlı kablosuz Bluetooth kulaklığın duyurusunu gerçekleştirdi. Standart bir görünüme sahip olan kulaklık, 12.4 mm’lik sürücülerinde bambu elyafı kullanan dünyanın ilk kulaklığı olarak konumlandırıldı. Kulaklıklar Bluetooth 5.3 ile bağlanır. LDAC, LC3, AAC ve SBC gibi çoklu codec bileşenlerini desteklerler.

Yüksek Çözünürlüklü Ses Kablosuz sertifikalı kulaklık, OPPO tarafından kendi bünyesinde geliştirilen bir uzamsal ses özelliği sunar. Kulaklık, oyun esnasında 49dB’ye kadar ANC (Aktif Gürültü Engelleme) ve 47 ms düşük gecikme modu desteği sunuyor.

IP55 desteğine sahip olan kulaklıklar tam şarjla 7 saate kadar kullanılabiliyor.  Şarj kutusu ile birlikte bu süre 30 saate kadar çıkabiliyor. Bu sürelere ANC özelliği kapalıyken ulaşılabiliyor.

Buz beyazı ve bambu yeşili renklere sahip olan kulaklık bugün itibariyle Çin’de satışa sunuldu. Enco Free 3’ün fiyatı 499 yuan / 72 $ olarak belirlendi.

OPPO Enco Free3 özellikleri 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version