OnePlus, Dört Yıl Önceki Modeller İçin Veda Güncellemesi Yayınladı

OnePlus 8 serisinin son güncellemesi yayınlandı. Seride yer alan modeller için artık yolun sonuna gelindi.

OnePlus, destek aşamasını tamamlayan OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro için bir veda güncellemesi yayınlandı. Akıllı telefonlar için son güvenlik güncellemesinin dağıtımı başladı. Nisan 2020’de piyasaya sürülen bu modellere dört yıllık güvenlik güncellemesi ve üç büyük Android işletim sistemi yükseltmesi sözü verildi. OnePlus cihazlara verilen destek noktasında sözünü tuttu diyebiliriz.

OnePlus 8 Serisi için Veda Güncellemesi Başladı

En son güncelleme OxygenOS 13.1.0.587 sürüm numarasını taşıyor. Nisan 2024 Android güvenlik düzeltme ekini içeriyor ve şu anda Hindistan’daki kullanıcılara sunuluyor. OnePlus bu güncellemeyi yakında diğer bölgelere de genişletmeyi planlıyor. Bu güncellemenin temel amacı sistem güvenliğini ve kararlılığını iyileştirmek. OnePlus 8 serisi bir model kullanıyorsanız güncellemeyi Ayarlar’dan kontrol edebilirsiniz. OnePlus, güncellemeyle ilgili ayrıntıların yanı sıra bir açıklamasında şunları paylaştı:

Öte yandan bir akıllı telefon güncelleme desteği sona erdirildiğinde saldırılara ve güvenlik ihlallerine karşı daha savunmasız hale gelir. Dolayısıyla, eğer hala OnePlus 8 serisi bir telefonunuz varsa, gelişmiş güvenlik ve gönül rahatlığı için daha yeni nesil bir modele geçmeyi düşünebilirsiniz.
Ayrıca OnePlus son dönem amiral gemisi telefonlarından güncellmee desteğini 5 yıla çıkarmış durumda. Telefonlar bu süreçte 4 büyük Android güncellemesi alırken, son yılda ise güvelik odaklı yazılımlarla destekleniyor. Şu anda güncelleme desteği rekoru Samsung ve Google’ın elinde bulunuyor. Her iki marka son amiral gemisi telefonları için güncelleme desteğini 7 yıla çıkardıklarını açıkladı.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
8
+1
0
+1
3
Exit mobile version