OnePlus 9 Serisi Saniyeler İçerisinde Milyon Dolarlar Kazandırdı

OnePlus 9 serisi telefonlar satışa çıktı. Hasselblad imzalı arka kameralar taşıyan telefonlara ilk gün yoğun ilgi gösterildi.

OnePlus 9 serisi telefonlar beklendiği gibi anavatanları Çin’de yoğun ilgi ile karşılaştı. Milyonlarca kullanıcının ön talep oluşturdukları telefonların ilk gün satışlarında daha ilk saniyelerde milyonlarca dolarlık satış yapıldı. OnePlus’tan yapılan açıklamaya göre sadece 10 saniyede süren satışlar sonucunda 45 milyon dolar gelir elde edildi. Ön sipariş sürecindeyken bile 50 dakikada 15 milyon dolar gelir sağlandığı belirtildi.

OnePlus 9 Serisi Satış Rekoru Kırıyor

Telefonların Çin fiyatları göz önüne alındığında bu ilginin kısmen gösterileceği zaten beklentiler arasındaydı. Fakat Çin’de ColorOS arayüzü ile çıkış yapan telefonlara ilginin boyutunun bu kadar olacağı tahmin edilmiyordu. OnePlus 9 ve 9 Pro’nun bu denli ilgi görmesinde fiyatların yanında garanti süresinin 2 yıla çıkarılmasının da kuşkusuz büyük etkisi oldu diyebiliriz. Çin’de akıllı telefon garanti süreleri 1 yıl ile sınırlı. Peki telefonların Çin fiyatları ne kadar hemen göz atalım.

OnePlus 9

OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro teknik özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version