OnePlus 9 Güncelleme Manyağı Oldu!

OnePlus’ın yeni canavarı OnePlus 9 güncelleme manyağı oldu. Telefondaki sorunlar için bir güncelleme daha yayınlandı. İşte detayları.

Güncellemeler konusunda rakiplerine göz dağı veren OnePlus’tan bir sistem yazılımı daha geldi. OnePlus 9 güncelleme tarafında OxygenOS 11.2.3.3 sürümünü bugün OTA üzerinde indirime sundu. Dünya genelinde indirime sunulan bu sürüm, yenilikten daha çok telefondaki hataları gidermeye odaklanıyor.

Türkiye pazarında henüz satışa sunulmayan ana ve Pro modellerin ülkemize gelip gelmeyeceği bile belli değil. Şu sıralar Avrupa ve Amerika pazarında fırtınalar estirdiği söylenen OnsPlus 9’un kamera performası da açıklanmadı. Kamera konusunda Hasselblad ile anlaşan ve çok şeyler vadeden telefonun DxOMark’tan alacağı puan merak ediliyor.

143 puan ile DxOMark’ta lider olan Xiaomi Mi 11 Ultra muhtemelen tahtını OnePlus 9’a kaptırmayacaktır. Bu telefonların 135 puan ve üzeri alması ancak 143 puan bandını aşamayacağı öngörülüyor. Geçtiğimiz günlerde OPPO’nun ColorOS arayüzünü sadece Çin’de indirime sunan OnePlus’ın, yazılım konusunda iddialı olacağını söyleyebiliriz.

Son güncelleme ile düzeltilen hatalara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sistem

Kamera

OnePlus 9 Güncelleme

OnePlus 9 teknik özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version