Yenilenmiş OnePlus 11 Mermer Arka Kapak İle Gelebilir

Ocak ayında pazara çıkan OnePlus 11 oldukça popüler bir cihaz. Yenilenmiş Versiyonu ile OnePlus 11’de ne gibi değişilikler bizleri bekliyor?

OnePlus 11, bu yıl Ocak ayında resmi olarak piyasaya sürüldü. Piyasada birkaç hafta geçirdikten sonra, bu cihaz hızla kullanıcılar arasında popüler hale geldi. Bu nedenle, OnePlus‘ın bu cihazda bir takım değişiklikler yapması şaşırtıcı olmasa da bu cihaz için gelecek olan değişiklikler oldukça ilgi çekici. OnePlus Çin CEOsu Li Jie, Weibo’da OnePlus 11‘in kısa süre içinde “benzersiz bir ürün” çıkaracağını duyurdu. Ayrıca şirketin bir kez daha teknolojinin sınırlarını zorlayacağını iddia etti. Li Jie’ye göre bu yeni cihaz alışılmadık malzemeler ve farklı bir uzmanlıkla yapılacak. Her bir parçanın farklı bir görünümle geleceği iddia ediliyor. OnePlus bir kez daha sektördeki diğer markaların izlemesi gereken bir standart belirleyecek gibi gözüküyor.

Li Jie’nin OnePlus 11’in Yeni Versiyonu İle İlgili Paylaşımı

İşte Yeni OnePlus 11 Hakkındaki İddialar

Popüler Çin sosyal medya sitesi Weibo’dan sızan bilgilere göre, yenilencek OnePlus 11‘in piyasada türünün ilk örneği olacağı konuşulmakta. Şirket, telefonun arka kapağına her dokunuşta farklı ve daha serin hissedilmesini sağlayacak. Dokusunun çok pürüzsüz ve dokunuş hissinin çok hoş olacağı belirtiliyor. Ancak bu cihazın arka kapağında cam kullanılmayacağı iddia ediliyor.

Yenilenmiş OnePlus 11

Ayrıca kullanılacak maddenin günlük hayatta sıklıkla kullanıldığını ancak cam ham maddesi olarak kullanılmadığını öne sürüyor. Yeni telefonun arka kapağı, cep telefonlarında yaygın olan ama benzersiz olacak bir dokuya sahip olacak şeklinde lanse edilirken, cihazın mermerden yapılmış olabileceğine dair birçok spekülasyon da mevcut. OnePlus bu yeni cihazın kesin adı, maliyeti ve çıkış tarihini henüz açıklamadı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version