OnePlus 11 Marble Odyssey Edition Hindistan İçin Duyuruldu

OnePlus’ın Daha Önce Tanıttığı OnePlus 11 Jupiter Rock Edition Bu Sefer de Hindistan İçin OnePlus 11 Marble Odyssey Edition Olarak Duyuruldu.

OnePlus bugün Hindistan pazarı için sınırlı sayıda üretilen OnePlus 11 Marble Odyssey Edition’ı duyurdu. Bu model, esasen geçmişte ele aldığımız Çin için üretilen OnePlus 11 Jupiter Rock Edition sürümünün yeniden markalanmış bir versiyonu.

Bu özel sürümün ne vaadettiğini yeniden hatırlamak için belirtmeliyiz ki telefonun arka paneli OnePlus’ın ürettiği bir yenilik olan 3D mikrokristal kaya olarak bilinen bir malzemeden yapılmış. Bu malzemenin kimyasal bileşenlerinin tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz ancak OnePlus, standart cam panellerin %25 üretim verimliliği ve veriminin yalnızca %50’si ile yapmanın zor olduğu iddiasında.

Bu malzemenin benzersiz tarafı, deseni ve dokusudur. Her panel elle seçilim aşamasından geçer ve diğerlerinden farklı, kendine özgü bir desene sahiptir ki bu da hiçbir telefonun birbirine benzememesini sağlar. Malzeme aynı zamanda doğal olarak serinlik hissi verir. Bunun dışında, Marble Odyssey veya namıdiğer Jupiter Rock, standart OnePlus 11 ile aynıdır.

Marble Odyssey sınırlı sürümü yalnızca 16/256 GB konfigürasyonuyla geliyor ve standart modeli 64.999 INR iken, Marble Odyssey 67.999 INR olacak. Bununla birlikte, Marble Odyssey ile hediye olarak OnePlus Buds Z2’ye ücretsiz sahip oluyorsunuz. Şu ana kadar Hint Pazarı için herhangi bir resmi çıkış tarihi açıklanmadı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version