Nothing Phone (2a) Yeni Bir Güncelleme Aldı

Nothing Phone (2a) yeni bir güncelleme aldı. Cihazın genel sorunlarına odaklanan bu güncellemenin yüklenmesi tavsiye ediliyor.

Nothing, Nothing Phone (2a) için NothingOS 2.5.4.a adı verilen bir güncelleme yayınladı. Bu, önceki 2.5.4 sürümünün devamı niteliğinde ve hataların düzeltilmesine ve performansın optimize edilmesine odaklanmakta.

Güncelleme, gelişmiş Portre Modu ve fotoğraflarda daha iyi renk dahil olmak üzere daha iyi kamera performansı sağlıyor. Ayrıca telefonun farklı şarj adaptörleriyle daha iyi çalışmasını sağlar ve Bluetooth cihazlarına bağlanma kalitesini artırır.

Düzeltilen hatalardan bazıları arasında “Hey Google” kullanımıyla ilgili sorunlar, parmak izi kilidinin düzgün çalışmaması ve aramalar sırasında duyulan statik gürültü yer alıyor. Bu düzeltmeler telefonu daha güvenilir hale getirecektir. İşte tüm değişiklik günlüğü.

Kamera
● Geliştirilmiş genel kamera performansı.
● Geliştirilmiş Portre Modu.
● Geliştirilmiş kamera doygunluğu ve tonu.

Genel iyileştirmeler
● Belirli şarj adaptörleriyle optimize edilmiş uyumluluk.
● Bluetooth bağlantılarının gelişmiş kararlılığı ve uyumluluğu.

Hata düzeltmeleri
● Bazı durumlarda “Hey Google”ın kullanılamamasına neden olan sorun çözüldü.
● Parmak iziyle kilit açmanın başarısız olmasına neden olan bir hata düzeltildi.
● Alıcıda ara sıra oluşan statik gürültü sesi kaldırıldı.
● Sistemin genel kararlılığı optimize edildi.

Nothing Phone (2a) sağlam özelliklere sahip. MediaTek Dimensity 7200 Pro işlemci tarafından desteklenmekte ve 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB depolama alanına sahip. FHD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6,7 inçlik büyük bir ekrana sahip. Fotoğraflar için arkada iki adet 50 MP, ön tarafta ise 32 MP kamera bulunuyor. Ayrıca hızlı şarjı destekleyen 5000mAh batarya ile birlikte geliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version