Nothing Phone (2) Fiyatıyla Yüzleri Güldürecek

Nothing Phone (2) hakkında bizzat en yetkili ağızdan açıklamalar geldi. Donanım yükselirken, fiyat önceli modelle aynı tutulacak.

Nothing Phone (2) ‘nin işlemci birimi resmi olarak onaylandı. Markanın CEO’su Carl Pei, Twitter aracılığıyla paylaştığı mesajlarda ikinci nesil telefonlarında Snadpragon 8+ Gen 1 yonga setini kullanacaklarını açıkladı. Serinin önceki modelinde Snapdragon 778G+ yer aldı. Her iki işlemci kıyaslandığında performans noktasında kayda değer bir artışın gerçekleşeceğini söyleyebiliriz.

Carl Pei yeni işlemciyle birlikte telefonun performansında yaşanacak artışlara örnek verirken uygulama açılış hızlarının iki kat daha hızlı olacağını söyledi. Genel performans da yüzde 80 oranında iyileştirilecek. Telefon ayrıca pil, bağlantı ve kameralar gibi alanlarda da iyileştirmeler görecek. Ayrıca RAW HDR formatı ve 60 fps’de 4K kayıt desteğinin de sunulacağı gelen bilgiler arasında.

Nothing Phone (2) Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Gelelim telefonun merak edilen fiyat bilgisine. İşlemci ve diğer donanımlarda gerçekleşecek yükseltmelerin fiyata ne kadar yansıyacağı merak konusu. Pei yaptığı açıklamalarda serinin önceki modeline göre fiyat tarafında bir artışın yaşanmayacağını söyledi. Hatırlayalım serinin önceki modeli üç bellek seçeneğiyle çıkış yaparken, 8GB RAM + 128GB’lık model için Avrupa’da 469 € fiya belirlendi.

Yaz döneminde tanıtılacak Nothing Phone(2)’nin Android 13 ile çıkış yapması bekleniyor. 120Hz OLED ekran, 12GB’a kadar RAM, 5.000 mAh pil ve OIS destekli kamera telefonun öne çıkan diğer özellikleri olacak. Serinin ilk modelinde olduğu gibi cihazın arkasındaki Glyph aydınlatma sistemi yer almaya devam edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version