Nokia C32 Daha Fazla Pazarda Satışa Sunulacak

Bir süre önce MWC’de tanıtılan Nokia C32 şimdi Hindistan Pazarı’nda Satışa Sunulacak. Peki cihaz bizlere neler sunuyor gelin bir bakalım.

Nokia, Şubat ayında Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) Nokia C32 adlı akıllı telefonunu tanıttı. Marka şimdi aynı cihazı Birleşik Krallık’ta piyasaya sürdü ve listelemeye göre yakın dönem öncesi tanıttığı Nokia C32’yi yakında Hindistan pazarında satışa sunmayı planlıyor. Yakın geçmişteki sızıntılarla ortaya çıkan haberlere bakarak telefon hakkında bir çok detayın ortaya çıktığını söyleyebiliriz.

91mobiles’in Hintçe raporuna göre, Nokia C32’nin 23 Mayıs’ta Hindistan’da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu, Hindistan pazarının yakında yeni bir Nokia akıllı telefonun piyasaya sürülüşüne tanıklık edeceği anlamına geliyor. Rapor, lansman tarihini açıklamanın yanı sıra, cihazın ülkede yaklaşık 9999 Rs olarak fiyatlandırılacağından da bahsediyor. Ancak bunun başlangıç fiyatı mı yoksa maksimum perakende fiyatı mı olduğu belirsizliğini koruyor. Bununla birlikte, 10.000 Rs fiyat aralığında bir Nokia akıllı telefonun gelişi, muhtemelen hem mevcut Nokia kullanıcılarının hem de markanın önceki modellerini özleyenlerin dikkatini çekecektir. Teknik özelliklerine bir göz atacağımız cihazın satış fiyatına değip değmeyeceğine gelin bir bakalım.

Nokia C32’nin özellikleri

Nokia C32 akıllı telefon, 720×1600 piksel HD+ çözünürlüğe sahip oldukça büyük bir 6,5 inç ekrana sahiptir. Ön kamera tarafında damlası çentik tasarımlı 20:9 en boy oranlı bir ekrana sahip.

Nokia C32 gücünü, sekiz çekirdekli bir UniSoC SC9863A işlemciden alıyor. Akıllı telefonun 4 GB+3 GB RAM ve 128 GB’a kadar dahili depolama ile gelmesi bekleniyor. Cihaz, işletim sistemi olarak Android 13 ile geliyor.

Kamera kurulumuna gelince, Nokia C32 çift arka kamera konfigürasyonuna sahip. 2MP sensörün eşlik ettiği 50MP ana kamera sensörü içeriyor. Selfie’ler ve görüntülü aramalar, 8 MP ön kamera tarafından gerçekleştirilebilir.

Nokia C32 enerji ve şarj tarafında, Type C şarj bağlantı noktası üzerinden 10 W şarjı destekleyen bir 5000 mAh’lık bataryaya sahip. Güvenlik cephesinde, akıllı telefon yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcı barındırıyor. Ayrıca IP52 sertifikasına sahip, bu da onu toza ve su sıçramalarına karşı dirençli hale getiriyor. Ek olarak, telefon özel bir microSD kart yuvası taşıyor ve klasik 3,5 mm ses jakı ile geliyor. Bağlantı açısından, Çift SIM desteği, 4G, WiFi, Bluetooth 5.2, GPS ve Glonass özelliklerini taşıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version