MIUI 13 İçin Üzen Gelişme! Neler Oluyor Xiaomi Bey?

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin yeni kullanıcı arayüzü MIUI 13 için öyle bir iddia ortaya atıldı ki yer yerinden oynayacak.

Son zamanlar da attığı adımlar ile olay olan Xiaomi yeni detaylar ile haberlerimize konu olmaya devam ediyor. İlk ürününün akıllı telefon olmadığı ortaya çıkan şirket, 2010 yılında ilk ürünü olan MIUI kullanıcı arayüzünü karşımıza çıkarmıştı. Yakında MIUI 13 sürümünü karşımıza çıkaracak olan şirket yine dikkatleri üzerine çekti. İddialara göre yeni kullanıcı arayüzü 25 Haziran’da yayınlanmayacak. Hatta yayınlanan telefon listesinin de sahte olduğu düşünülüyor.

Çeşitli sızıntılar ile ortaya çıkan yeni kullanıcı arayüzü şu sıralar milyonlarca Xiaomi kullanıcısı tarafından merakla bekleniyor. Kullanıcılar yeni işletim sistemi için geri sayıma devam ederken bugün gelen haberler can sıkacak gibi görünüyor. İddialara göre yeni işletim sisteminin yakında piyasaya sürülmesi beklenmiyor.

MIUI 13
MIUI 13

MIUI 13, 25 Haziran’da Yayınlanmayacak

MIUI 12.5 kullanıcı arayüzünü eski telefon modellerine getirmeye devam eden Xiaomi görünüşe bakılırsa yeni kullanıcı arayüzünü daha da ileri bir tarihte karşımıza çıkaracak. 12.5 sürüm için uyumlu ilk modellerin Mi 11 Ultra, Mi 11 Pro ve Mi 10 olduğu düşünülürse yeni işletim sistemini alacak telefon modellerinin bulunmadığı belirtiliyor. Buna ek olarak daha önce yayınlanan güncellemeyi alacak telefonların listesi de henüz şirket tarafından onaylanmadı. Yani aşağıdaki listede yer alan telefonların bu güncellemeyi alıp almayacağı hala kesin değil.

Redmi Telefonlar

MIUI 13
MIUI 13

Xiaomi Telefonlar

Black Shark Telefonlar

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version