Mate 20 Pro EMUI 10.1 güncellemesi Türkiye’de başladı! İlk görsel

Geçtiğimiz ay Asya pazarında başlayan Mate 20 Pro EMUI 10.1 güncellemesi bugün Türkiye’de de kullanıma sunuldu. Peki yeni güncelleme bize ne sunacak?

Android ekosistemindeki en büyük sorun güncelleme olarak görülüyor. Kullanıcılar sürekli olarak yeni güncellemeleri isterken her güncelleme de kullanıcılar için yararlı olamayabiliyor. Bir süredir bahsettiğimiz Mate 20 Pro EMUI 10.1 güncellemesi bugün Türkiye‘de resmen kullanıma sunuldu.

Dün gece başlayan güncelleme sonrasında telefona özellikle arayüz tarafında birçok yenilik geliyor. Haziran ayı güvenlik güncellemesinin de olduğu bu güncellemeden bizi haberdar eden sevgili okuyucumuz Özhan BAYRAM kardeşimize çok teşekkür ediyoruz.

EMUI 10..1 ile gelen yenilikler

Yeni güncelleme ile geliştirilmiş bir arayüz, daha da sadeleştirilmiş çoklu pencere modu ve bir de bunlara ilaveten “Çoklu Ekran” modu ekleniyor. Bununla birlikte MeeTime video görüşmesi uygulaması, yeni temalar, aynı ağdaki farklı Huawei cihazlarında fotoğraf ve video paylaşma işlevi ve çok daha fazlasını sunuluyor.

Huawei Mate 20 Pro özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version