LG Telefoto Zoom Kamera Modülünü Tanıttı

Güney Koreli teknoloji üreticisi LG telefoto zoom kamera modülü ile karşımıza çıktı. Peki, bu modül neler sunuyor? İşte detaylar.

LG Innotek, Optik Telefoto Zoom Kamera Modülü oluşturduğunu duyurdu. Bu, uzun mesafeden yakınlaştırırken bile görüntü kalitesinde bozulma olmadan 4 ila 9 kez bölümün yüksek büyütmesini yakalamak için teleskopik kamera işlevini entegre ediyor. Mevcut sabit yakınlaştırma modülü, optik yakınlaştırma kamerasının yalnızca belirli büyütmede çekilmesini sağlıyor. Ayrıca diğer büyütme bölümlerine dijital yakınlaştırma uygulanıyor. LG’nin yeni teknolojisi yeni bir devri başlatabilir.

LG Innotek, 4 ila 9 kat büyütme arasındaki tüm bölümlerde net ve temiz bir görüntü kalitesi sunmak için lensi odak mesafesini değiştirmek veya temiz odağı ayarlamak için bir bileşen olan yakınlaştırma aktüatörünü geliştirdiğini söylüyor. Ayrıca bulanıklık fenomeninin titremesini azaltan ve tanımı artıran OIS’ye (Optik Görüntü Sabitleyici) sahip.

LG

LG, bunun daha az modüle sahip olması nedeniyle, akıllı telefonların içinde daha fazla alan sağlamasına ve pil verimliliğinin artırılmasına neden olacağını söylüyor. Bu aynı zamanda modül kalınlığını da azaltıyor. Böylece kamera tümseği daha az hale gelecek.

Kullanımına 2023 yılında başlanacak olan bu yeni sensör telefoto lenslerin gelişiminde büyük rol oynayacak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version