iPhone SE 4 için Geri Sayım Başladı!

Apple’ın yeni uygun fiyatlı telefonu iPhone SE 4 için geri sayım başladı. Bu telefonda Face ID’nin yer alacağı söyleniyor.

Cupertinolu teknoloji devi Apple geçen bahar, uygun fiyatlı telefon pazarına iPhone SE (2022) ile yeniden giriş yapmıştı. Ancak bu telefon yeni donanım almasına rağmen iPhone 8’in tasarımını korudu. Bugün ise sızıntıları ile ünlü olan Jon Prosser, yeni iPhone SE’nin iPhone XR’nin tasarımına dayanacağını açıkladı. Bakalım iPhone SE 4 nasıl olacak?

Söylentilere göre şirket, modası geçmiş tasarım ve donanım düğmesini daha modern olanı lehine terk edecek. Ayrıca, yeni model 6.1 inçlik bir ekran ve bir Face ID tarayıcının yanı sıra daha geniş bir pil alabilir. Hatırlatma olarak 3. Nesil Phone SE, yanlarında geniş çerçeveli sadece 4,7 inçlik bir ekrana sahipti.

Şimdilik diğer detaylar henüz açıklanmadı. Ancak yeni modelin iPhone 13 ve SE 2022’de bulunan A15 Bionic işlemciyi alması mümkün görünüyor. Aynı zamanda bu yılki bütçe akıllı telefonun çok fazla talep görmediğini de belirtelim. Apple’ın yeni modelinin talep görüp görmeyeceği henüz bilinmiyor.

Prosser, yeni akıllı telefonun gelecek yıl kadar erken gösterilebileceğine inanıyor. iPhone 14 fiyatlarındaki artışın arka planında bu mantıklı bir adım gibi görünüyor.

iPhone SE 4

Prosser daha önce Google Pixel 7, Pixel 7 Pro ve Pixel Watch’ın duyurulması ve piyasaya sürülme tarihlerini açıklamıştı. Bu sızıntı devinin söyledikleri doğur çıktığı için yeni modelin Face ID ile geleceğini söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version