iPhone 14 Pro Max Ekranları Yanmaya Devam Ediyor

Apple’ın ekran sürekli açık özelliği özellikle iPhone 14 Pro Max modellerinde ekran yanıklarına neden oluyor. Bu sorun gündemden düşmüyor.

Ekranı yanan iPhone 14 Pro Max modellerine bir yenisi daha eklendi. Çinli Mydrivers sitesi, ekranı yanmış olan bir iPhone 14 Pro Max’in sahibinin hikayesini yayınladı. Alt bölümdeki fotoğrafın benzerlerini malumunuz iPhone 14 Pro Max’in duyurusundan hemen sonra görmeye başladınız.

Sorunun Apple’ın ilk kez 14 Pro serisinde yer verdiği etkileşimli dinamik ada ve yine Apple’a has olan ekran sürekli açık özelliğinden kaynaklandığı belirtiliyor. Daha önceki görüntülerde ekranın yanık kısmı büyük oranda dinamik adanın yer aldığı şeritte oluştu. Alttaki görselde yanığın sebebi ekran sürekli açık özelliği olabilir.

Apple’ın ekran sürekil açık özelliği, diğer markalarınkinden farklı. Kullanıcılar bu işlevi aktif ettiklerinde ilginç bir şekilde altta duvar kağıdını görünmeye devam ediyor. Bu durum görünüşe bakılırsa uzun süreli kullanımlarda soruna neden oluyor.

İşin ilginç yanı Apple’ın bunu bir sorun olarak görmemesi. Çinli kullanıcının aktardıklarına göre Apple yetkili servis telefona sıfırdan yazılıp atıp kendisine teslim etmiş ve baktığında ekranın hala bu şekilde olduğunu görüyor.

Apple’ın 14 Pro serisinde yer verdiği ekran sürekli açık özelliğini kullanıyorsanız daha dikkatli olmanızı öneriyoruz. Bir süre sonra sizde ekranda sürekli gerideki duvar kağıdı ve diğer simgelerin olduğu izleri görmeye başlayabilirsiniz. Merak ettiğimiz benzer bir sorun karşısında Apple Türkiye’nin nasıl bir tavır takındığı. Eğer benzer bir sorunla karşılaştıysanız Apple Türkiye’nin bu sorun karşısında neler yaptığını bizlere yazabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version