iOS 16.5 Güncellemesiyle İlginç Bir Sorun Ortaya Çıktı

Apple yeni yayınladığı iOS 16.5 güncellemesı bazı sorunları beraberinde getirdi. Bu sorunlar bazı kullanıcıları rahatsız edebilir.

Teknoloji öncüsü Apple, birkaç gün önce işletim sistemini bir sürüme güncelledi. iOs 16.5 ve iPadOS 16.5’i adını verdiği güncelleme kullanıcılara birtakım yenilikler ve hatalar için çözümler getirdi. Öncelikle bu güncellemenin getirdiği satır başlıklarına bir bakalım:

Hata düzeltmeleri ve güvenlik yamalarının yanı sıra, iOS 16.5 ile elde edeceğiniz yenilikler şunlar:

iOS 16.5 ve iPadOS 16.5 Adaptör Sorununa Neden Oluyor

Yeni güncelleme bu iki Apple aksesuarını kullanan kişilerde aksesuarlar kullandıktan sonra telefon şarj olmuyor. Eğer telefonunuzu ve ya tabletinizi güncellemediyseniz beklemenizi öneriyoruz. Çünkü bu güncellemeyle birlikte Lightning – USB 3 Kamera Adaptörü ve HDMI adaptör sorunu ortaya çıktı. Kullanıcıların forum sitelerinde ve Reddit’te aktardıklarına göre bu güncellemeyi yapan kişiler bu sorun için Apple Destek ile iletişime geçtiklerini ifade ediyorlar. Bu aksesuarı kullanarak içerik yapıyorsanız sizin için yeni güncellemeyi yapmamanız doğru olacaktır. Ayrıca bu sorunun suçlusu Apple’ın en son yayınladığı iOS 16.5 güncellemesi. Apple sorunu giderecek güncelleme için kullanıcıları muhtemelen çok fazla bekletmeyecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version