Infinix Note 30i Tatminkar Özellikleriyle Tanıtıldı

Infinix Note Serisinin Yeni Üyesi Note 30i’yi Tanıttı. Tatminkar Özellikleriyle Öne Çıkan Telefona Gelin Birlikte Bakalım.

Infinix, sessiz sedasız Note serisinin en son üyesi olan Infinix Note 30i’yi tanıttı. Cihaz resmi web sitesinde listelendi ve incelenebilir tüm teknik özellikler burada belirtildi.

Note 30i, FHD+ çözünürlüğe, 60 Hz ekran tazeleme hızına ve 180 Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip 6,6 inç AMOLED ekrana sahip. Panel, 16MP ön kamera için bir delikli kesime sahiptir. Cihaz, MediaTek’in 8 GB RAM ve 256 GB’a kadar depolaması ile eşleştirilmiş Helio G85 yonga seti ile donatılmış.

Arkada çözünürlüğü bilinmeyen iki yardımcı kameranın yanı sıra 64 MP’lik bir ana kamera bulunuyor. Telefon, JBL tarafından ayarlanan stereo hoparlörlere sahipken, yazılım tarafı Android 13 tabanlı XOS 13 tarafından destekleniyor.

Note 30i, 33W şarj destekli 5.000 mAh bataryaya sahip ve telefon, ters kablolu şarj etme özellikleri sayesinde bir powerbank görevi de görebiliyor. Cihaz ayrıca IP53 toza ve su sıçramasına karşı korumalı ve güç düğmesine gömülü bir parmak izi tarayıcısına sahip.

Infinix Note 30i, Variable Altın Rengi, Obsidian Siyah ve Impression Yeşili renklerinde sunuldu. Fiyatlandırma ve marketing detayları henüz ayrıntılı olarak açıklanmadı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version