Huawei Watch Fit 3 Dolu Dolu Özelliklerle Geliyor

Huawei, 2022 yılında tanıttığı Watch Fit 2'nin ardından şimdi Watch Fit 3 ile küresel lansmana hazırlanıyor.

Huawei 2022 yılında Watch Fit 2 akıllı saatini duyurmuştu. Pil ömrü ve tasarımıyla oldukça beğenilen Fit 2, yüksek satış rakamlarına ulaştı. Aradan geçen 2 yılın ardından Huawei, Fit serisine yeni model çıkartmadı. Şimdi ise ortaya çıkan iddialara göre Huawei, Watch Fit 3 modeliyle bu başarısını devam ettirmek istiyor. Yeni cihaz, bu ayın başlarında CQC sertifikasında görüldü ve Endonezya SDPPI sertifikasını da aldı.

Huawei Watch Fit 3, 1,74 inç AMOLED Ekranla Gelecek

Watch Fit 3, 1,74 inç AMOLED 60 Hz ekranla gelecek. Bu ekranın önceki modelle benzer şekilde dikdörtgen formda olması bekleniyor. 97 egzersiz modu desteğine, kalp atış hızı ve kan oksijen takibi dahil sağlık özellikleri ile gelecek modelde 10 güne kadar pil ömrü bulunacak. Huawei akıllı saat ve bilekliklerde genelde pil ömrü ön plana çıkıyor. Fit 3 modelinde de durum farklı olmayacaktır.

Wi-Fi ve Bluetooth 5.2 bağlantı seçeneklerini bünyesinde bulunduran cihazda 5 ATM suya dayanıklılık mevcut olacak. Ayrıca yeni bir iddiaya göre Watch Fit 3, önceki modele göre oldukça iyi iyileştirmelerle gelecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version