Huawei P60 Pro Kutudan Çıktı ve iPhone’u Ezdi

Mobil pazarda deprem etkisi yaratan Huawei P60 Pro kutu açılış videosu ile sizlerleyiz. Kutuyu açıp telefonu kuruyoruz. Peki Google?

Akıllı telefon pazarında rekabet kıyasıya sğrerken Google yasağı altındaki Huawei ise yeni telefonları ile pazarı domine etmeye devam ediyor. Kamera tarafında her zaman “en iyiye” aday olan Huawei, Leica ile olan ortaklığını bitirase de DxOMark listelerinde birinci olmaya devam ediyor. Son döneömin en merak edilen telefonları arasında yer alan Huawei P60 Pro kutu açılış videosu ile karşınızdayız.

Telefonun incelemesini yapmaya başladık ve telefonu bir süre kullandıktan sonra detaylı bir şekilde bu telefonu sizlere anlatacağız. Kamera tarafında gerçekten aşırı iddialı olan P60 Pro modelinin kutu açılış videosu sonunda da tamamen karanlık bir ortamda iPhone 14 Pro Max ile bir fotoğraf çekerek bu noktadaki farkı da ortaya koyuyoruz. Özellikle telefonun kurulumu bittikten sonra Microsoft Swiftkey klavye ile Google hesabı bağalantısı ve Google uygulamalarını GSpace uygulaması üzerinden nasıl çalıştığını da sizlerle bu videoda paylaşıyoruz.

Açıkçasını söylemek gerekirse, Huawei P60 Pro son dönemde bizi en çok heyecanlandıran amiral gemisi oldu diyebiliriz. Özellikle gece çekimleri tek kelimeyle muhteşem ve biz de bunu daha önceden çektiğimiz Huawei P60 Pro ve iPhone 14 Pro Max gece kamera karşılaştırma videosunda sizlere gösterdik. Kutu açılış videosundan önce bu videoyu da izlemek isteyebilirsiniz. Aşağıda paylaşıyoruz.

Huawei P60 Pro ve iPhone 14 Max! Gece Dansı

Telefoın artık resmen Türkiye pazarında ve biz de incelemelere başlamadan önce Huawei P60 Pro kutu açılış videosu ile karşınızdayız. Sizlerin yorumlarınızı da merak ediyoruz…

Huawei P60 Pro Kutudan Çıktı ve iPhone'u Ezdi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version