Huawei P60 Pro Dünyaya Açılıyor, İşte Tarih

Huawei P60 Pro Çin’de tanıtıldı ve meraklı gözler şimdi telefonun küresel duyurusunu bekleyir. P60 Pro’ya mayısta kavuşacağız.

Huawei’in beklenen etkinliği bugün Çin’de gerçekleşti. Gözler en çok P60 serisinde olsa da, Huawei Mate X3 katlanabilir telefon ve giyilebilir ürünler ses getirmeyi başardı. Huawei P60 ve P60 Pro ilk etapta Çin’de satışa sunulacak. Telefonların diğer pazarlara ne zaman açılacağı konusu çok geçmeden netlik kazandı. Huawei’den yapılan açıklamaya göre P60 Pro, 9 Mayıs tarihinde Avrupa’da görücüye çıkacak. Dikkatinizi çekmiş olacaktır, sadece P60 Pro modelinden söz ediyoruz; zira standart model P60 sadece Çin’e has bir telefon olacak.

P60 Pro’nun etkinlik boyunca en çok kamera özellikleri öne çıktı. Telefonda RYYB piksel düzenine sahip 48 megapiksel ana kamera yer alıyor. OIS destekli olan kamera Mate 50 serisinde olduğu gibi F/1.4-4.0 değişken diyaframlı lens ile geliyor. Ana kameraya ayrıca RYYB sensörlü ve F/2.2 diyafram açıklığına sahip 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. Telefonda ayrıca optik yakınlaştırma için 48 megapiksel periskop kamera bulunuyor.

Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alan telefonun bir de fiyatı merak ediliyor. İlk etapta Çin fiyatlara değineceğiz, fakat telefon küresel pazara açıldığında haliyle fiyatlar farklı olacaktır.

Huawei P60 Pro Başlıca Özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version