Huawei P40 Pro Plus satışa sunuluyor! P30 Pro satışları patlayacak! Neden mi?

Akıllı telefon pazarını fiyat tarafında karıştıracak Huawei P40 Pro Plus, Avrupa pazarında satışa sunuluyor. Peki fiyat ne olacak?

Huawei‘nin yeni nesil amiral gemisi Huawei P40 Pro Plus 25 Haziran tarihinde satışa sunuluyor. Çin’de şu anda ürün zaten satışta ama 25 Haziran tarihinde ülkemizin de içinde bulunduğu Avrupa pazarına telefon gelecek. Fiyat ise 1.400€ olacak. Baktığınızda birçok Avrupa ülkesinde Asgari Maaş seviyesinin altında bir fiyat. Yani ülkemizdekine oranlarsak 2.000 TL seviyelerinde gibi düşünebilirsiniz. Şaka gibi değil mi? Bizim içinse bu telefona ulaşmak hayalin bile ötesinde olacak.

İşte tam bu yüzden de Google uygulamaları bulunan Huawei P30 Pro serisi tam yarı fiyatına (bugün P30 Pro 700€ – 750€ bandında) tercih edilebilir. Belki bize göre asgari maaş altında diyoruz ama bu fiyatlara Avrupalılar telefon almaya alışkın değil. Bizim için amiral gemisi bir telefona 4 asgari maaş ödemek “normal” olsa da Avrupa’da böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil.

Bakalım P40 Pro+ modelinin satışları nasıl olacak? Peki siz olsanız aradaki fiyat farkını da düşündüğünüzde P30 Pro‘yu mu? Yoksa P40 Pro Plus modelini mi tercih ederdiniz?

https://www.youtube.com/watch?v=GZ9HKeUJbsw

Huawei P40 Pro Plus teknik özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version