Huawei P40 Lite İçin Çok Önemli Güncelleme!

Huawei P40 Lite için aylık güncelleme dağıtımı sürüyor. Son güncelleme orta segment telefondaki birçok güvenlik açığıını kapatıyor.

Huawei P40 Lite, Google uygulama ve servislerine sahip olsaydı geçen yıldan bu yana en fazla satan akıllı telefonlar arasında yer alacaktı. Ne yazık ki uygun fiyatlı bu orta segment telefon da diğer birçok Huawei telefon gibi siyasi çıkarların kurbanı oldu. Neyse biz haberimize konu olan güncellemenin detaylarına geçelim.

P40 Lite için Ocak 2021 güvenlik düzeltmelerini içeren yeni bir güncelleme yayına alındı. EMUI 10.1 sürümünü temel alan güncelleme 203 MB büyüklüğünde. OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanan yeni güncelleme kullanıcılara henüz ulaşmaya başladı. Kademeli olarak yaygınlaşacak güncellemeyi dilerseniz Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz. Yeni yazılım ile 4 kritik, 1 orta ve 25 yüksek düzeyde CVE hata gideriliyor.

P40 Lite kullanıcılarının güncelleme tarafındaki asıl beklentisinin EMUI 11 olduğunu biliyoruz. Bu durum belirsizliğini sürdürüyor. Bizim beklentimiz telefonun şu anki sürümde kalmaya devam edeceği yönünde. Dileriz yanılırız…

Huawei P40 Lite özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version