Huawei MWC 2018 etkinliğinde yer alacağını onayladı. Huawei’in resmi Weibo sayfası yöneltilen bir soru üzerine MWC 2018 ve mart ayında birer etkinlik düzenleyeceklerini duyurdu. 27 Mart tarihinde gerçekleşecek etkinlikte yeni nesil P serisi telefonların tanıtımı gerçekleşecek. Mobil Dünya Kongresi’nde ise açıkçası nelerin tanıtılacağı şu an için bilinmiyor.

İlk akla gelen cihazlardan biri kısa süre Geekbench kriter testinde ortaya çıkan Huawei MediaPad M5 tablet modeli. Hiç de fena olmayan özelliklere sahip görünen tabletin MWC 2018’de görücüye çıkması bekleniyor.
Son dönemde AUM-xxx, ATU-xxx, FLA-xxx ve LND-xxx model numarasına sahip akıllı telefonlar çeşitli kuruluşlarca onaylandı. Bazı modellerin de yine MWC 2018’de tanıtılması muhtemel görünüyor. Bunun dışında Huawei’in telekom sektöründe özellikle 5G tarafındaki son çalışmalarını da etkinlikte görmemiz muhtemel görünüyor.
Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Android 8.0 ihtimali gittikçe azalıyor

Xiaomi 18 Pro Max’in Kamera Sistemi Yeni Sızıntıyla Ortaya Çıktı
Redmi Turbo 5 Max, AnTuTu’ya Göre Fiyat/Performans Lideri Oldu
OnePlus 16’nın Kamera Özellikleri Hakkında Farklı İddialar Var
OPPO ve vivo, DJI Osmo Pocket’a Rakip Hazırlıyor