Huawei Mate X3 Geekbench’te Kendisini Gösterdi

Amborgalar devi Huawei lansman öncesi yeni katlanabilir telefonu olan Mate X3 Geekbench’te kendisini gösterdi.

Çinli teknoloji devi Huawei yarın Çin’de gerçekleştireceği etkinlik ile birlikte yeni katlanabilir telefonu olan Mate X3 modelini piyasaya sürecek. Lansmanına saatler kaldığını söylesekte bu son saatlerde kendisini Geekbench sitesinde listelendi. Platformda görüntülenen cihazın CPU performansı ve bazı diğer temel özellikleri ortaya çıkmış oldu.

Huawei Mate X3 Geekbench

Telefon Geekbench’in sitesinde HUAWEI ALT-AL00 model numarası ile gözüküyor. Test sonuçlarına baktığımız zaman modelin “ALT” anakartına sahip olduğu görülüyor. Her ne kadar listede işlemci net olarak ortaya çıkmasa da çekirdek özelliklerine bakıldığında Qualcomm’un Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi ile güçlendirileceği gözüküyor. 2.02 GHz hızında çalışan dört çekirdek, 2.75 GHz hızında çalışan üç çekirdek ve 3.19 GHz hızında çalışan bir çekirdekten oluşuyor.

Telefon listede gözüktüğü üzere Android’in son sürümlerinden birisi olan Android 12 işletim sistemi üzerinde gözüküyor ancak Android tabanında değil Huawei’nin kendi işletim sistemi olan HarmonyOS ile birlikte gelecek. Hatta HarmonyOS 3.1 sürümüne sahip olmasını bekleyebiliriz. Bu işletim sistemine 12 GB Ram eşlik edecek. Geekbench’in tek çekirdekli test sonucundan 1312, çok çekirdekli test sonucundan ise 4282 puan aldı.

İlginizi Çekebilir: MatePad 11 (2023), Geekbench’te Kendisini Gösterdi

Listeye baktığımız Huawei Mate X3 hakkında başka bir bilgi gözükmüyor. Önümüzdeki saatlerde Huawei tarafından Çin’de gerçekleştirilecek etkinlik ile birlikte hem Mate X3 hakkında hem de tanıtılacak diğer ürünler hakkında daha fazla bilgiye sahip olmayı bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version