Huawei Enjoy 60 Serisi Görücüye Çıkıyor

23 Mart tarihinde tanıtıacak olan Huawei Enjoy 60 seris ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Peki yeni nesil telfeon bize ne sunacak?

ABD’nin uyguladığı yaptırımlarla bitirmeyi planladığı Çinli dünya devi Huawei, adeta mobil pazarda destan yazmaya devam ediyor. Küllerinden doğan şirket, firma olarak “ne olursa olsun Huawei telefon üretmeye devam edecek” şeklinde verdikleri demeçlerindeki sözü tutarak mottoları haline getirdi. Ve her segmentte pazarı domine etmeye kararlılar.

Bu yönde gündeme gelen yeni gelişmelerden birisi de Enjoy serisinin yeni serisinin önümüzdeki süreçte yapılacak olan Huawei Çin lansmanında yeni Mate serisi ve P serisi telefonlar yanında tanıtılacak olması.

Huawei, 23 Mart’ta yapılacak olan şirketin Çin Lansmanı’nda Enjoy 60’ın da tanıtılacağını bugün duyurdu. Aynı zamanda Mate X3 ve P60 serisi akıllı telefonlarını da yine 23 Mart’ta Çin’de tanıtacak.

Huawei Enjoy 60 Teknik Özellikler Belli Oluyor

Huawei kaynaklarınca paylaşılan tanıtım görselinde, Enjoy 60’ın tasarım yapısı bizlere detaylı bir şekilde sunuluyor ve çift renk seçeneği ile geleceği göze çarpıyor. Daha öncesinde Nova serisinde gördüğümüz kamera yapısına benzer bir dizayna sahip olan 48MP’lik çift kamera kombinasyonu adeta göz alıcı. Arka panel tarafında yine daha öncesinden Huawei’de görmeye alışık olduğumuz ışıltılı renk düzeni görünümü yine tek kelime ile harika.

Huawei, Enjoy 60 serisi hakkında henüz çok fazla detay vermezken seride Enjoy 60 yanında Enjoy 60 Pro’nun da tanıtılabilmesi olası bir durum. Ayrıca serinin bir önceki grubunda olduğu gibi bir Enjoy 60 Z de görür müyüz henüz belli değil. Ancak daha önce çeşitli kaynaklardan edinilen bilgilere göre yeni Enjoy Serisi, EMUI 13 Android sürümü ile değil de HarmonyOS 3.0 gelecek. Batarya tarafında tatminkar sayılabilecek 6.000 mAh’lık bir pil gücü ile gelecek olan Enjoy 60’a şarj tarafında 22.5W gücünde bir hızlı şarj da destek veriyor.

23 Mart’taki etkinliğe doğru uzanan süreçte Huawei’nin Enjoy 60’a dair birkaç özelliği daha açıklaması olası gözükmekle birlikte, orta segmentte yine en üst noktayı hedefleyen Huawei’nin her zaman olduğu gibi bu yeni akıllı telefonuyla da pazarda fark yarattığı gerçeği, şirketin Amerikan ambargosu sonrası başarı grafiğinin her geçen gün daha da yükseldiğini ortaya koyuyor. Bize de bu harika telefonu beklemek ve Türkiye pazarında da satılmasını ummak düşüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version