Huawei Band 9 Tanıtıldı, İşte Özellikleri

Huawei'in yeni nesil akıllı bilekliği Huawei Band 9 resmi olarak görücüye çıktı. Yeni bileklik gelişmiş özellikler sunuyor.

Huawei, popüler akıllı bileklik serisinin son versiyonu olan Band 9‘u resmi olarak piyasaya sürdü. Önceki modelin tasarımını temel alan Huawei Band 9, kullanıcıların giyilebilir bir fitness cihazında yer almasını istediği temel özelliklerin neredeyse tamamını sunuyor. Şimdi detaylara geçelim…

Huawei Band 9 Özellikleri

Band 9, yuvarlak ekranı ve kullanışlı yan düğmesiyle önceki modelin pratik kullanımı ve genel görünümünü koruyor. Akıllı bileklik sadece 14 gram ağırlığında ve 8,9 mm kalınlığında. Etkileşimler için 1,47 inç AMOLED ekrana sahip olan modelde 5ATM’ye kadar suya dayanıklılık mevcut.

Band 9 elektrik mavisi, açık pembe, limon sarısı, kum beyazı ve yıldız siyahı şeklinde beş renk seçeneği ile çıkış yapıyor. Ek olarak Huawei, Band 9’un daha cilt dostu olan geliştirilmiş yumuşak floroelastomer kayışa sahip olduğunu açıkladı.

Sağlık ve sağlıklı yaşam tutkunları için Band 9’da 100’ün üzerinde spor modu bulunuyor. Ayrıca Huawei TruSleep 4.0 özelliği, kullanıcılara uyku aşamaları ve verimlilik hakkında ayrıntılı veriler sunarak kapsamlı uyku takibi vaat ediyor.

Huawei, akıllı bilekliğin normal kullanımda 14 gün, maksimum kullanımda ise 9 günlük maksimum pil ömrüne sahip olduğunu açıkladı. Cihaz ayrıca sadece 45 dakikada şarj edilebiliyor.

Band 9, bağlantı için Bluetooth 5.3’ü kullanır ve hem Android telefonlarla (Android 9.0 ve üzeri) hem de iPhone’larla (iOS 11 ve üzeri) uyumludur. Tüm sağlık ölçümlerinizi ve istatistiklerinizi Huawei Health uygulamasında görüntüleyebilirsiniz.  Huawei, Band 9’un Malezya’da ön satışlarına başladı ancak resmi fiyatlandırma ayrıntıları henüz açıklanmadı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version