HTC U23 Pro Resmi Olarak Karşınızda, Bu sefer Olacak mı?

HTC’nin beklenen telefonu HTC U23 Pro resmi görseller eşliğinde ortaya çıktı. Telefon, tasarımıyla ne yazık ki bir fark yaratmıyor.

HTC’nin son dönemde birçok sızıntıya ve sertifika sürecine konu olan telefonu HTC U23 Pro, 17 Mayıs tarihinde tanıtılacak. Markayı orta segmentte temsil etmeye hazırlanan telefonun resmi görselleri duyuruya sadece 24 saat kala ortaya çıktı. Telefonu iki farklı renkte gösteren görüntüler @evleaks tarafından sızdırıldı.

Yayınlanan fotoğraflara göre telefon beyaz ve açık kahverengi renk seçenekleriyle gelecek. Daha önce gerçek resimlerle sızdırılan gri renkli bir versiyonda da olabilir.

Yine yayınlanan görüntülere bakıldığında HTC U23 Pro’nun Samsung’un eski Galaxy S Ultra modellerinden ilham alacağını söyleyebiliriz. Arka tarafta dörtlü kamera kurulumu ve marka logosu bulunurken, ön tarafta ekran üzerine merkeze konumlandırılmış bir ön kamera bulunuyor.

Önceki sızıntılara göre akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden güç alması bekleniyor. 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB depolama ile çıkış yapacak telefonun yazılım biriminde Android 13 yazacak.

Cihaz, 120Hz AMOLED ekran etrafında inşa edilecek. OIS tarafından desteklenen 108MP ana kameraya sahip olacak telefonun pil kapasitesi ise 4500 mAh olarak görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version