Ghost of Tsushima Yakında Bilgisayarda Yerini Alabilir

Popüler PlayStation oyunu Ghost of Tsushima yakında bilgisayarda yerini alabilir. Sağlam bir sızıntı bunu ortaya koyuyor.

Genişleyen açık dünya aksiyon/macera oyunu Ghost of Tsushima, Gran Turismo dışında henüz PC’ye gelmeyen tek büyük PlayStation serisidir. Uncharted, The Last of Us, God of War, Marvel’s Spider-Man ve Horizon’un tümü PC’ye taşındı. En kafa karıştırıcı olan şey, daha yeni oyunların da taşınmış olması; örneğin Şubat 2022’de PlayStation konsolları için piyasaya sürülen Horizon Forbidden West, bu ayın sonlarında PC’de yayınlanacak. Ghost of Tsushima ise Temmuz 2020’de piyasaya sürüldü.

En azından içeriden biri olan ve 5 Mart Salı gününe kadar PC bağlantı noktası hakkında daha fazla bilgi edinmemiz gerektiğini düşünen Shpeshal Nick’e göre tüm bunlar yakında değişebilir. Shpeshal Nick’in oldukça güvenilir bir geçmiş performansı olduğu düşünülüyor, ancak bunu korumak her zaman iyi bir fikir. Resmi bir duyuru öncesinde beklenti kontrol altında.

Eğer Sucker Punch’ın oyunu gerçekten PC’ye geliyorsa, bunun Ağustos 2021’de PlayStation 5 için piyasaya sürülen Director’s Cut olması muhtemeldir. Bu güncelleme, İki Adası’nı, yepyeni bir hikayeyi, yeni karakterleri, Jin ve atı için yeni zırhı, yeni mini oyunlar, yeni teknikler, yeni düşman türleri ve evcilleştirilecek yeni hayvanlar. Sony‘nin, sonunda kendi bağımsız sürümünü çıkaran çok oyunculu mod Ghost of Tsushima: Rivals’ı da taşıyıp taşımayacağını görmek de ilginç olacak.

Oyun, Seattle merkezli stüdyo için büyük bir başarıydı ve Temmuz 2022 (ikinci lansman yıl dönümü) itibarıyla 9,73 milyonun üzerinde satışla PlayStation 4 için yapılmış en çok satan orijinal oyunlardan biri haline geldi. Ayrıca eleştirmenlerden de hak ettiği yüksek puanları aldı. İncelememde Ghost of Tsushima’ya 10 üzerinden 9 puan verdim:

Ghost of Tsushima’yla geçirdiğimiz zaman, Infamous: Second Son’a kıyasla çok daha iyi, hatta çok daha sürükleyici bir açık dünya oyunu ortaya koydu. Aslında her şey söylendiğinde ve yapıldığında bu, Horizon Zero Dawn’ın Guerrilla Games için ve Marvel’s Spider-Man’in Insomniac için yaptığına benzer şekilde, hem kritik tepkiler hem de satışlar açısından Sucker Punch’ın şimdiye kadarki en iyi çalışması olarak kabul edilebilir.

IP o kadar başarılı oldu ki, John Wick’ten Chad Stahelski’nin yönettiği ve filmi Japon oyuncularla ve yalnızca Japonca dilinde yapmak isteyen Chad Stahelski’nin yönettiği bir film de yapılıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version