Galaxy Z Flip 5 Farklı Tasarımı ile Dikkat Çekecek

Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 5 için bilgiler gelmeye başladı. Bu telefonda farklı bir tasarıma geçiş yapılabilir.

Samsung, Ağustos ayında Unpacked 2023 performansında Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5’i tanıtmaya hazırlanıyor. Lansmana daha aylar olmasına rağmen, yaklaşmakta olan telefonlarla ilgili spekülasyonlar hızla dolaşmaya başladı. Son yayılma, yakında olacak olan Galaxy Z Flip 5‘inekran özelliklerini ortaya koyduğunu öne sürüyor.

Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy Z Flip 5’in sürümünü bazı büyük yükseltmeler üzerinde ortaya çıkardı. Katlanabilir akıllı telefon, arka panele gömülü çift kapaklı ekranlar sunacak şekilde tasarlandı. Tipster SuperRoader tarafından yapılan bir genişliğe göre, GizmoChina’dan gelen bir raporun ortaya koyduğu gibi, kapsamlı bir şekilde iki kapak ekranına sahip olması bekleniyor.

Sızan görseller, Galaxy Z Flip 5’in iki kapak ekranıyla devam etmesi iddia ediyor. Cihaz, bölmeli kamera modüllerinin yanında küçük bir ekrana sahip olacak ve arka panelin geri kalanında ikinci bir kapak ekranı bulunacak. Samsung Galaxy Z Flip 5’in OPPO Find N2 Flip’e kıyasla daha büyük bir kapak ekranına sahip olduğu söyleniyor. Rapor, Galaxy Z Flip 5’in kapak ekranının 3,4 inç olarak ölçüleceğini ve bu da tabloların önemli bir eseri olduğunu belirtiyor.

Galaxy Z Flip 5

Arka kamera modülünün yanında bulunan daha küçük ekranı 1,9 inç olduğu söyleniyor. Sızan bilgilerinin doğru olduğu ortaya çıkarsa, Samsung Galaxy Z Flip 5, Samsung’un ilk kapaklı gizli akıllı telefonunun ilk piyasaya sürülmesinden bu yana kapağın kullanılmasıki en önemli gelişmeyi sağlayabilir. Ayrıca görseller, cihazın yuvarlak köşeli düz kenarlara sahip olacağını da gösteriyor.

Söylentiler, Samsung Galaxy Z Flip 5’in Snapdragon 8 Gen 2 SoC ile donatılacağını ve üst merkezde bulunan ön kamera için delikli bir oyuğa sahip 6,7 inç Dinamik AMOLED ekrana sahip olacağını gösteriyor.

Ülkemizde de satılacak olan bu modelin fiyatı büyük önem taşıyor. Bakalım Samsung katlanabilir telefonlarda fiyatı 1.000 dolara kadar indirebilecek mi yoksa bir zam daha mı gelecek? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version