Galaxy Watch 6 Classic Karşınızda!

Samsung’un yaz döneminde duyuracağı akıllı saatlerden Galaxy Watch 6 Classic ortaya çıktı. Döner çerçeve geri geliyor…

Samsung‘un Galaxy Watch 6 akıllı saat serisi temmuz ayı sonunda tanıtılacak. Wear OS 4 tabanlı yeni nesil akıllı saatler, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Tab S9 serisi ile birlikte piyasaya sürülecek. Lansman öncesinde, Galaxy Watch 6 Classic modelinin tasarımı gözler önüne seren 3D CAD görüntüler sızdırıldı. @OnLeaks tarafından sızdırılan görsellerin detaylarına bakalım.

Resimler, metal bir kasaya ve manyetik tokalı silikon bilekliğe sahip siyah Galaxy Watch 6 Classic’i gösteriyor. Yeni nesil saat, Watch 4 Classic’e benzer şekilde, dönen kalın bir çerçeveyle çevrili 1,47 inçlik dairesel bir Super AMOLED ekrana sahip gibi görünüyor.

Galaxy Watch 6 Classic’in sağ tarafında iki düğme bulunuyor. Arkada ise kalp atış hızı ve PPG (Fotopletismografi) sensörleri yer alıyor. Teknik özellikler, sızıntı yapan kişi tarafından bildirilmemiş olsa da Galaxy Watch 6’nın barometre, vücut kompozisyonu analizi, EKG, cayro, kalp atış hızı sensörü, GPS, NFC, uyku takibi ve sıcaklık sensörüne sahip olması bekleniyor. Daha önceki raporlar da Galaxy Watch 6 Classic’in 470×470 çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağı belirtildi.

Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic’in 5nm üretim süreci kullanılarak geliştirilen Exynos W980 yonga setinden güç alması bekleniyor. Wear OS 4 sürümüyle çıkış yapacak akıllı saatin yazılım tarafında hangi yenilikleri sunacağı ise merak konusu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version