Galaxy Tab S8 için Android 12L Güncellemesi Çıktı

Samsung, güncelleme konusunda düğmeye bastı. Güney Koreli firma Galaxy Tab S8 için Android 12L güncellemesini bugün indirime sundu.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, güncellemer konusunda elini çabuk tutmaya devam ediyor. Bükün firma, Galaxy Tab S8 için Android 12L güncellemesini indirime sundu. Bildiğiniz gibi Android 12L sürümünü çalıştıran ilk Samsung cihazı yeni Galaxy Z Fold4 olmuştu. Şimdi, Tab S8 serisinden başlayarak, Samsung tabletlere Android’in büyük ekranlı bir sürümü geliyor.

Güncelleme şimdilik Avrupa’da indirime sunuluyor. Donanım yazılımı numaraları: Galaxy Tab S8 için X70xBXXU2AVH2, Galaxy Tab S8+ için X80xBXXU2AVH5 ve Galaxy Tab S8 Ultra için X90xBXXU2AVH2 olarak açıklanmış durumda.

Güncelleme, tabletlerin hem yalnızca Wi-Fi hem de 5G sürümleri için kullanılabilir. Bu güncelleme Ağustos 2022 güvenlik düzeltmelerini de içeriyor.Görev çubuğu özelliği, DeX modunu kullanmak zorunda kalmadan uygulamalar arasında hızla geçiş yapmanızı ve bunları başlatmanızı sağlıyor.

Ek olarak, tam ekran ve bölünmüş ekran modları arasında geçiş yapmak için iki parmak hareketi kullanılabilir. Uygulamayı kayan bir pencerede açmak da bir seçenektir.

Güncelleme, Tab S8’in resimlerden metin kopyalamasına izin veriyor. İngilizce’ye ek olarak Çince, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Korece, Portekizce ve İspanyolca dilleri destekleniyor. Metnin yanında akıllı eylemler görünecek. Örneğin, bir kartvizitin fotoğrafından bir numara kopyalayabilirsiniz. Dosyalarım uygulaması, resimlerdeki metinler de dahil olmak üzere dosyalarda bilgi arayabilir.

Galaxy Tab S8 için Android 12L

Samsung İnternet Tarayıcısı, favori sitelerinizi sürükleyip bırakarak yeniden düzenlemenize olanak tanıyor. Bir görüntü koleksiyonunu kilit ekranı duvar kağıdınız olarak ayarlayabilir ve koleksiyonu daha sonra düzenleyebilirsiniz. Güncellemenin yakında Türkiye pazarına da gelmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version