Galaxy S7 edge Android 7.0 ile Nasıl Görünecek?

Samsung cephesinde Android 7.0 Nougat güncellemesinin hazırlıkları devam ediyor. Galaxy S7 edge ve Galaxy S7 için geçtiğimiz günler Güney Kore, İngiltere, Amerika ve Çin’de Android 7.0 beta sürecini başlatan Samsung, beta yazııılmına ait yeni bir güncelleme başlattı. İkinci güncelleme, bir süre beta sürecinde kalacak Android 7.0 sürümünü daha kararlı bir hale getiriyor.

Samsung, Android 7.0 güncellemesinde ilk olarak Galaxy Note 7 modelinde yer verdiği Grace UX isimli yeni kullanıcı arayüzünü S7 ve S7 edge modellerine getirecek. Popüler Android sitesi tuttoAndroid.net, Android 7.0 beta sürümünü Galaxy S7 edge modeline yükleyerek deneyimlerini aktardılar.

Galaxy S7 edge

Yayınlanan videodan gördüğümüz kadarıyla Mavi ışık filtresi, ayarlanabilir ekran çözünürlüğü, gelişmiş bildirim ekranı, gelişmiş Ayarlar menüsü gibi birçok yeni gelişme Android 7.0 güncellemesi kapsamında yer alan başlıca yenlikler olacak.

Yeni arayüzde bazı uygulamaların simgeleri değişirken, yumuşak tonlardaki renkler arayüzü daha güzel görünür kılıyor. Alt bölümdeki videoda detaylara göz atabilirsiniz.

>> İlginizi çekebilir; Galaxy Note 5 Android 7.0 Güncellemesi Ne Zaman?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version