Galaxy S24 Ultra Kamera Sorunları Bir Süre Daha Devam Edecek

Galaxy S24 Ultra için bir süre önce bildirilen kamera sorunları için bekleyiş uzuyor. Yeni bir bilgiye göre kamera güncellemesi ertelendi.

Samsung Galaxy S24 Ultra kullanıcıları en az bir ay daha aksaklıklar ve kamera kusurlarıyla yaşamak zorunda kalacak. Önemli düzeltmeler içeren büyük bir güncelleme ertelendi. Galaxy S24 Ultra kamera sorunları bir süre daha can sıkmaya devam edecek.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen Ice Universe adlı kullanıcıya göre Samsung, Galaxy S24 Ultra’nın kamerasındaki eksiklikleri gidermesi beklenen üçüncü büyük güncellemenin dağıtıma sunulmasında bir gecikme yaşanacağını belirtti.  Kaynak, X hesabından ” S24 Ultra kamera güncellemesi en azından Haziran ayına kadar ertelendi ” diye yazdı.

Galaxy S24 Ultra Kamera Sorunları Neler?

Samsung’un halihazırda kamerayı da etkileyen iki büyük güncelleme yayınladığını ancak kullanıcıların hâlâ birçok sorunla karşılaştığını hatırlatalım. Üçüncü güncelleme, telefoto kamera kalitesini iyileştirmenin yanında beyaz dengesini daha doğru hale getirecek. Ayrıca bazı görüntülerde görünen anormal kırmızı miktarı da yine beklenen güncelleme sonrasında giderilecek. Kimi Galaxy S24 Ultra kullanıcıları otomatik odaklama noktasında da sorun yaşadığını belirtiyor.

Öte yandan Samsung yakın zamanda birçok telefon ve tablet için One UI 6.1 güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme sonrasında kimi kullanıcılar aşağıdaki sorunları bildirmeye başladı.

  • Kırık parmak izi tarayıcıları
  • Daha yavaş şarj hızları
  • Ekranlar donuyor
  • Kamera sorunları

Samsung sözü edilen bu sorunlardan bazılarını doğrularken, bir sonraki güncellemde çözüm getirileceği bildilrildi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
4
+1
1
+1
0
+1
5
+1
0
+1
2
+1
7
Exit mobile version