Galaxy S23 Serisi Kamera Güncellemesi Yaygın Şekilde Dağıtımda

Galaxy S23 serisi şimdi de Avrupa’da beklenen kamera güncellemesini almaya başladı. Yeni güncelleme birçok gelişmeyi beraberinde getiriyor.

Samsung, amiral gemisi Galaxy S23 serisi akıllı telefonları için geçtiğimiz gün Güney Kore’de çok önemli bir güncelleme yayınladı. kamera ve Galeri uygulamaları hakkında birçok yeniliğin yer aldığı güncelleme şimdi Avrupa Kıtası’nda dağıtıma sunuldu.

Güncelleme, S91xBXXU1AWC8 sürüm numarasına sahip olup, Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra modelleriyle buluşuyor. 936 MB büyüklüğünde olan güncelleme ek olarak Nisan 2023 Android güvenlik yamalarını içeriyor.

Samsung‘un bu güncellemedeki kamera geliştirmeleri arasında otomatik odak geliştirmeleri, görüntüleri silerken daha hızlı galeri performansı ve düşük ışık koşullarında ultra geniş kamerayla çekilen videoların iyileştirilmesi yer alıyor. Bazı fotoğraflara yeşil bir çizginin görüntülenmesine neden olan bir hata da güncelleme ile gideriliyor. Samsung ayrıca 60 fps’de ve düşük ışıkta Full HD video sabitlemeyi iyileştiriyor.

Güncelleme, Gece Modu devre dışı bırakıldığında ve Kamera Asistanı şu şekilde ayarlandığında görüntü kalitesi sorunlarını gidermek: Kare Hızı » Yüksek Çözünürlük » Hız Önceliği.

50 ve 200 megapiksel modlarında renkler iyileştirildi, görüntülerin keskinliği artırıldı, iyileştirilmiş stabilizasyon sayesinde fotoğrafların bulanıklaşması sorunu çözüldü. Samsung’un deklanşör gecikmesi sorununu da iyileştirdiği bildirildi.

Galaxy S23 Serisi Güncelleme Değişiklikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version